Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: SE (?) / klany [spam]  (Przeczytany 3681 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    a
    « Odpowiedź #105 dnia: Listopada 19, 2011, 13:36:37 »
    Sosna, mówisz 5-6 ? Wymień mi ich nicki , pod fejkami lub prawdziwe, zobaczymy jak bardzo się mylisz,
    Zumbagi, kto się wymiguje ? SE to GRUPA nie żaden klan, i niech nikt o to nie pyta, bo pytanie jest retoyryczne, jeśli postanowione zostanie , że SE przekształci się w klan- co na pewno zbyt szybko ( jeżeli wogóle ) się nie stanie to ktoś tu was o tym poinformuje...
    Luco to JEST nieobowiązująca gra, zacytowałbym kawałek twojej PW, gdzie to piszesz , że nie podejmujesz i nie podejmiesz żadnych środków co do SE, ale PW to sprawa między nami. Inne klany nie mają prawa zagarniać wyników naszych meczy , więc myślę, że nie wstawią ich na swoje fora itp... Bo jesteśmy mieszanką, kilku jest stąd, kilku stamtąd itp. Jeśli chcesz to mogę ci wymienić ilu mamy ludzi z jakich klanów
    (click to show/hide)

Offline Yoda

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    a
    « Odpowiedź #106 dnia: Listopada 19, 2011, 13:44:54 »
    A ja się trochę poczepiam ^^

[..] meczy. [...] meczy[...]

meczów, meczów. Jak to mówi pewien mało znany komentator "meczy to koza" :)

Co do samego tematu - umieszczanie jakiegokolwiek wyniku na stronie/forum (nawet tym, co miało miejsce na poprzedniej stronie) to uznanie spotkania za oficjalne. Oficjalne spotkanie = oficjalne klany.

Ja również nie widzę problemu w tym, żeby SE grało sobie, ale po co oficjalnie? Nam hitmenom zdarzało się grać mecze wespół z REFem i VG przeciwko np PE. Ale nieoficjalnie, więc nikt się nie mógł przyczepić, bo była to gra czysto towarzyska. Oficjalka to inna bajka ;)

Offline Exodus

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    a
    « Odpowiedź #107 dnia: Listopada 19, 2011, 14:38:07 »
    W poniedziałek albo wtorek powinienem już mieć internet, jeśli nie zostałem wyrzucony z SE

Offline Teblar

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    a
    « Odpowiedź #108 dnia: Listopada 19, 2011, 14:59:43 »
    Przecież to niemożliwe żebyś został wyrzucony, bo przecież gracie dla luzu...
      Mistrzostwa Świata 2012 Europejska Liga (ENL) 2012 Puchar Polski 2012 Puchar Polski 2013

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #109 dnia: Listopada 19, 2011, 16:07:20 »
    Exodusie, pisz na steam, to jest wątek służący do informowania co się dzieje w GRUPIE
    Dobrze , że wracasz - przyda nam się znów nasz najlepszy strzelec

Edit : Kiper, sry masz racje, już poprawione
    « Ostatnia zmiana: Listopada 19, 2011, 17:36:37 wysłana przez Blachaaa »
    (click to show/hide)

Offline kiper1

• Użytkownik
    • Warto walczyć nawet w przegranej sytuacji.
    a
    « Odpowiedź #110 dnia: Listopada 19, 2011, 17:12:53 »
    ...najleprzy...

Kurde człowieku pisz poprawnie, to nie jest takie trudne. Dla przypomnienia najlepszy to wyjątek i podobnie jak ,,wszyscy", ,,pierwszy", ,,pszczoła" po spółgłosce jest ,,sz" Taka powtórka z podstawówki ;)

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • I tak Cie dopadnę!
    a
    « Odpowiedź #111 dnia: Listopada 19, 2011, 17:40:49 »
    Panowie kurde, prawda jest taka ze: gracie jak klan, macie ilość członków większa od niektórych klanów, wygrywacie czasem przegrywacie spotkania jak klan, kłócicie się jak klany;p macie zaspamowany wątek na forum jak inne klany, macie komunikator itp jak inne klany, to podajcie mi  mi chociaż dwa powody dla których ludzie nie mają was uważać za klan zamiast grupy? Dla mnie to był od samego początku klan nie jakaś tam grupa czy grono osób grających dla zabawy.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    a
    « Odpowiedź #112 dnia: Listopada 19, 2011, 18:28:41 »
    Przecież logiczne, ze to klan, ale władze mówią co innego.
    Grupą może być coś jak np. Power Bimber lub rozwiązana jakies 3 tyg. temu Ringa Ranga Team. Co zakłada takowa grupa?
    Zrzesza przyjaciół, często nie posiada stronki. TS ma owszem, bo potrzebny. Ale nie ogłasza się na tawernach i innych sajtach i co najważniejsze, nie gra żadnych sparingów, tylko jak gra, to 4funowo na serwerze.
    Jeżeli wciąż twierdzicie, że to co napisałem to herezja i kłamstwo, mam zadanie !
    Znajdzcie mi jakiś sparing PB v "ktoś" bądź też RingaRangaTeam (RRT) v "ktoś".
    Tylko jako osobne grupy, a nie, że przynależące do jakiegoś klanu (jak np. PB do PF/REF a RRT do PE).
    Wybaczcie, że tak chaotycznie napisane, ale śpieszę się ! Trzeba dziś Niemcom łomot spuścić w turnieju piątek.

Offline pysio955

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    a
    « Odpowiedź #113 dnia: Listopada 19, 2011, 20:32:26 »
    Panowie kurde, prawda jest taka ze: gracie jak klan, macie ilość członków większa od niektórych klanów, wygrywacie czasem przegrywacie spotkania jak klan, kłócicie się jak klany;p macie zaspamowany wątek na forum jak inne klany, macie komunikator itp jak inne klany, to podajcie mi  mi chociaż dwa powody dla których ludzie nie mają was uważać za klan zamiast grupy? Dla mnie to był od samego początku klan nie jakaś tam grupa czy grono osób grających dla zabawy.

Zapomniałeś dodać że mają temat w wątku "Klany Warband" .

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    a
    « Odpowiedź #114 dnia: Listopada 19, 2011, 20:42:33 »
    I zapomnieliście dodać, że wszyscy się ich czepiają! Nie wiem, jak im zazdrościcie to załóżcie też sobie jakąś grupę i grajcie sobie z innymi klanami. Mnie to nie przeszkadza, dzięki temu mają więcej meczy do grania, więc jak dla mnie są tego same plusy. Jedynym minusem jest zachowanie członków tawerny, którzy im ciągle plują w twarz. Co wy, przegraliście z nimi, czy co i nie możecie się z tym pogodzić(To jest pytanie retoryczne)? Nie wiem po co ta agresja...

I na koniec dodam:
    Uwaga, nie jestem członkiem SE. Ba, nawet kilka razy jako zły admin serwera dostałem kilka docinek za zbanowanie tempa jednego z nich, ale jakoś nie mam do nich żalu. A dzisiaj ten, którego zbanowałem jest jednym z moich "znajomych"(czytaj: człowiekiem, z którym lubię posiedzieć na ts'ie, bo można się z nim pośmiać; bo takich konkretnych znajomych to uważam tylko ludzi, których znam w realu, tak mam w realu znajomych, co jest szokujące!) :)
    Dziękuję państwu, do usłyszenia :)
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    a
    « Odpowiedź #115 dnia: Listopada 19, 2011, 20:49:16 »
    I zapomnieliście dodać, że wszyscy się ich czepiają! Nie wiem, jak im zazdrościcie to załóżcie też sobie jakąś grupę i grajcie sobie z innymi klanami. Mnie to nie przeszkadza, dzięki temu mają więcej meczy do grania, więc jak dla mnie są tego same plusy. Jedynym minusem jest zachowanie członków tawerny, którzy im ciągle plują w twarz. Co wy, przegraliście z nimi, czy co i nie możecie się z tym pogodzić(To jest pytanie retoryczne)? Nie wiem po co ta agresja...

I na koniec dodam:
    Uwaga, nie jestem członkiem SE. Ba, nawet kilka razy jako zły admin serwera dostałem kilka docinek za zbanowanie tempa jednego z nich, ale jakoś nie mam do nich żalu. A dzisiaj ten, którego zbanowałem jest jednym z moich "znajomych"(czytaj: człowiekiem, z którym lubię posiedzieć na ts'ie, bo można się z nim pośmiać; bo takich konkretnych znajomych to uważam tylko ludzi, których znam w realu, tak mam w realu znajomych, co jest szokujące!) :)
    Dziękuję państwu, do usłyszenia :)

Żalisz się czy chwalisz?

Jak zauważyłeś sir_Luca czepia się ich bo mieli jakąś niepisaną umowę i jedna ze stron jej nie przestrzegła. Dla mnie samo pojęcie klanu pod pretekstem grupy jest śmieszne. I nie, bynajmniej nie przegrałem z SE...

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    a
    « Odpowiedź #116 dnia: Listopada 19, 2011, 21:28:19 »
    Ani jedno, ani drugie, tylko dziwi mnie zachowanie ludzi, którzy nie mieli najmniejszego kontaktu z ludźmi i na innych nalatują, jeżeli była umowa, to rozumiem, ale jak widzę Blacha mówi coś innego, więc są 2 strony, do obydwóch mam jakiśtam szacunek. Chodź co prawda z sir Lucą nie miałem kontaktu bliższego, więc nie wiem, gdzie prawda. Mi jednak chodziło o osoby typu: A jaka to różnica klan/grupa. Którzy ciągle obrażają SE, nie mając ku temu najmniejszych podstaw, ani argumentów, i na tawernie pełno jest takich. Po prostu jesteście zbyt agresywni. Z tej grupy jest przynajmniej pożytek, zawsze jeden spar więcej :)
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #117 dnia: Listopada 19, 2011, 21:34:19 »
    Dobra, skończmy spamowanie, jak ktoś ma jakieś pytania, zażalenia to prosze na PW do mnie

Edit : Pójdę na ręke pewnym osobom i zaprzestanę umieszczania tu screenów i wyników
    (click to show/hide)

Offline Lord Typhoon

• Użytkownik
    • a.k.a. Tajulek
    a
    « Odpowiedź #118 dnia: Listopada 20, 2011, 18:07:54 »
    Powoli nie mogę ogarnąc tego czepiania się Argaleba. Rozumiem, gdyby napisał coś o Tobie, ale nie.... po co powracać do konfliktów z czasów Tajulek - SRT ? Bo powoli tego nie rozumiem.  A potem jest zdziwnienie i pisanie, jaki to Argaleb jest zły, gdy zarzuca jakąś ironią, które nie raz są naprawde dobre (chociaż New_Player wg mnie ma lepsze ;d).

Btw. SE wyzwijcie jakiś IG, RNGD. Za parę miesięcy powinien wystartować Nations cup 2012 (bo pewnie wystartuje) i pan "G", znany jako najlepszy konny Polski, a nawet świata, który doczekał się wiele filmów poświęconych swojej osobie musi robić formę na tą imprezę.

Edit 2.// Blacha, jezeli z Korpi gracie jutro, to wybrać musisz, turniej "piątek" czy mecz z Korpi. Bo jeżeli wygramy, planuje pewne zmiany w składzie.

Haha! Powracanie do czasów SRT... Ah, rozumiem, mam odpuścić? Chyba komuś się coś pomyliło! On i jego kochane sreserte zszargało mi reputację. I dlaczego? Bo niekochane chamy typu Verinen postanowiły zacząć zachowywać, jak na chama przystało. Zrobiłem screeny i wrzuciłem na tawernę, by pokazać, z kim będziesz musiał się zadawać jak wstąpisz ro SRT. I cóż mi było z tego? Spotkałem się z falą krytyki, która nie miała żadnego celu w swoim działaniu. A później jeszcze ta afera, którą tylko (znowu za przeproszeniem) ch*j, który do celu dąży wedle reguły "po trupach do celu", dotycząca pana Blackitta i KFC_men'a... I teraz mam"odpuścić"? Co to, ukryta kamera? Nie wiem jak coś takiego ma jeszcze czelność pokazywania się na serwerach... Nie wierzycie mi? Zapraszam do looknięcia na stary temat SRT.

Pozdrawiam
    « Ostatnia zmiana: Listopada 20, 2011, 18:12:24 wysłana przez Lord Typhoon »

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    a
    « Odpowiedź #119 dnia: Listopada 20, 2011, 20:01:07 »
    Zrobiłem screeny i wrzuciłem na tawernę, by pokazać, z kim będziesz musiał się zadawać jak wstąpisz ro SRT. I cóż mi było z tego? Spotkałem się z falą krytyki, która nie miała żadnego celu w swoim działaniu. A później jeszcze ta afera, którą tylko (znowu za przeproszeniem) ch*j, który do celu dąży wedle reguły "po trupach do celu", dotycząca pana Blackitta i KFC_men'a... I teraz mam"odpuścić"? Co to, ukryta kamera? Nie wiem jak coś takiego ma jeszcze czelność pokazywania się na serwerach... Nie wierzycie mi? Zapraszam do looknięcia na stary temat SRT.
    Pozdrawiam

Coś takiego wygrało mistrzostwa Świata żebyś mógł się teraz jarać w jakim to fajnym kraju żyjesz...odpuść Tajulek...

Jakie zszarganie reputacji>? Przecież ty jesteś 13-letnim dzieckiem z kompleksem wyższości...tu nie ma czego szargać...to po pierwsze, po drugie obrażać to ty sobie możesz własnych kolegów, od nas trzymaj się z dala. Rozumiem że cię to boli że jesteśmy tacy fajni i coś osiągnęliśmy ale swoje żale wylewaj gdzieś indziej...

I zacznij pisać trochę składniej bo twoich postów nie da się czytać....

Wierutnego kłamsta? Człowieku...o czym ty do mnie gadasz lol

« Ostatnia zmiana: Listopada 20, 2011, 20:41:59 wysłana przez Argaleb »

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012