Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: SE (?) / klany [spam]  (Przeczytany 3672 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Soul DS

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Ja tu tylko nabijam posty :O
    a
    « Odpowiedź #60 dnia: Października 24, 2011, 20:53:55 »
    Ogłoszenia Parafialne

"Korekta" wcześniej przeze mnie wspominana została przeprowadzona.Tylko osoby odpowiedzialne dostały administratora na serwerze.
    Nie ma boga , jest Grzewit !

Offline Ganargan

• Użytkownik
    • W grze jestem WH_Lider_Arged
      • War Heroes(WH)
    a
    « Odpowiedź #61 dnia: Października 24, 2011, 21:53:13 »
    Odpowiednie?
    Klan War Heroes (WH) zaprasza w swoje szeregi.
    Jeśli chcesz dołączyć napisz podanie w forum na stronie klanu: http://klanwh.aaf.pl
    ZAPRASZAMY

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    a
    « Odpowiedź #62 dnia: Października 24, 2011, 22:00:03 »
    Nie umiesz słów interpretować ?
    Powiem , że jeżeli są jakieś sprawy związane z serwerem to kierować je do ZuSa który ma głównego adma, jeśli jakieś pomniejsze pierdoły to m.in. do mnie
    (click to show/hide)

Offline Husasz

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #63 dnia: Października 25, 2011, 11:49:15 »
    Nie umiesz słów interpretować ?
    Powiem , że jeżeli są jakieś sprawy związane z serwerem to kierować je do ZuSa który ma głównego adma, jeśli jakieś pomniejsze pierdoły to m.in. do mnie

z ZuSem raczej nie da się dogadać w sprawie odbanowania bo nie wiem czemu wszedzie blokuje mi dostep na kanaly mumbla (nawet te administracyjne bym nie mogl prosic o rozwiazanie innej administracji servera na mumblu )

nie uczylem sie rozmawiac z malpą w ZOO wiec do kogo teraz mam sie zglosic ? ew. jakiegos tlumacza poprosze.
    « Ostatnia zmiana: Października 25, 2011, 12:10:52 wysłana przez Husasz »
    Retarded are everywhere

Offline GameKompot

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #64 dnia: Października 25, 2011, 13:21:01 »
    Tak przyznam sam że miałem kontakt z kilkoma graczami SE ,no i czułem sie jak w zoo a ich zachowaniu nie będe tutaj wspominał...

Offline Grzewit

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #65 dnia: Października 25, 2011, 14:07:56 »
    Porównajmy stare PE z SE.
    Powiedz mi Kamillo gdzie było większe przedszkole i banda trolli? Bo ja zdecydowanie mogę wskazać to skupisko!
    A kto umarł, ten nie żyje.

Offline Husasz

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #66 dnia: Października 25, 2011, 14:15:32 »
    Dlaczego Grzewicie atakujesz Kamillo tym co BYLO ? liczy się to co JEST i rozmawiamy o teraźniejszych problemach.

@DOWN
    nie chodzi mi tu o bana na kanale SE tylko o zablokowanie mozliwosci dostepu do kanałów Adminów, a to tego kazdy uzytkownik ma prawo.
    « Ostatnia zmiana: Października 25, 2011, 15:38:25 wysłana przez Husasz »
    Retarded are everywhere

Offline Soul DS

• Użytkownik
    • Ja tu tylko nabijam posty :O
    a
    « Odpowiedź #67 dnia: Października 25, 2011, 15:36:01 »
    Co do zachowania SE na serwerze , domyślam się , że chodzi o Goka i jego trollowanie przez admina.Konsekwencje zostały wyciągnięte, za jego zachowanie bardzo przepraszamy.

nie uczylem sie rozmawiac z malpą w ZOO wiec do kogo teraz mam sie zglosic ? ew. jakiegos tlumacza poprosze.

Już wiesz za co masz bana ?
    « Ostatnia zmiana: Października 25, 2011, 15:39:05 wysłana przez Soul DS »
    Nie ma boga , jest Grzewit !

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    a
    « Odpowiedź #68 dnia: Października 25, 2011, 20:18:46 »
    Co do zachowania na serwerach to rzeczywiście SE ma małe kłopoty, osobiście nic do was nie mam kochani, ba! nawet odczuwam do was jakąś nić sympatii, ale wasze zachowanie czasami jest tak karygodne, że nie można was jakoś nie uTEMPerować. I chodzi mi raczej o zachowanie na innych serwerach. Po nickach nie będę wymieniał, bo wiem, że każdemu czasem zdarza się "potrolololować" :)
    Tak więc jedyne o co was proszę to o trochę lepsze zachowanie na serwaach :)
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    a
    « Odpowiedź #69 dnia: Października 25, 2011, 21:19:05 »
    O ludzie , jak chcecie płakać to zapraszam na forum grupy ,a nie zaśmiecacie wątek . Wiemy jakich ludzi mamy w grupie i wiemy , że nie są oni święci, nie musicie tu o tym spamować
    (click to show/hide)

Offline Zumbagi

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #70 dnia: Października 25, 2011, 21:30:40 »
    Klan powinien dawać dobry przykład, ale grupa nie musi, więc nie wiem o co tyle krzyków. Nagle zaczęliscie jęczeć, bo co, Goku was zaczął wyzywać ? :D

Offline Husasz

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #71 dnia: Października 25, 2011, 21:39:21 »
    spora grupa jak na 30 os. a sam slyszalem jak poszczególni członkowie nazywają to ,,klanem" dodatkowo grająca oficjalne sparingi jak kazdy klan.
    Sam juz nie wiem jak to jest, podobnie jak i  reszta tu użytkowników. Może więc ktoś wkoncu wyjasni tę kwestie ?

@Down:
    Nie, wyliczylem sklad osob i wyszlo ponad 30 (dokladnie 30-35) a plotki krąza ze .. opiekun (?) grupy/klanu chce kontynuowac rekrutacje
    « Ostatnia zmiana: Października 25, 2011, 21:46:35 wysłana przez Husasz »
    Retarded are everywhere

Offline Zumbagi

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #72 dnia: Października 25, 2011, 21:41:39 »
    Nie przesadzasz aby trochę z tymi 30 osobami ?

@Dołączam się do "ukrytej" prośby Husarza.

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Am I evil?
    a
    « Odpowiedź #73 dnia: Października 25, 2011, 21:44:54 »
    Klan powinien dawać dobry przykład, ale grupa nie musi, więc nie wiem o co tyle krzyków. Nagle zaczęliscie jęczeć, bo co, Goku was zaczął wyzywać ? :D

Więc sądzisz, że jeżeli jest to grupa, a nie klan, to mogą sobie robić co im się żywnie podoba? Ciekawy tok myślenia, ach jak ciekawy...

Offline ignatus

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • HITMEN
      • HITMEN
    a
    « Odpowiedź #74 dnia: Października 25, 2011, 22:10:55 »
    hmmm ponad 30 :D

To ciekawe że Blacha chce za wszelką cenę z nami zagrać oficjalnego spara w liczbie 8vs8 (a zaczeło się od 6vs6- gdzie argumentem bylo że jest ich tylko kilku LOL) Blacho co Ty na to :D?
    Przy okazji ogłaszam że oficjalnych poniżej 12vs12 nie gramy -chyba że w wyjątkowych okolicznościach:)