Witajcie. Pewnie mało kto mnie pamięta bo nie miałem zbyt wymyślnego nicku WV_Janek czy PE_Janek, ale grywało się w Wolves jeszcze za starych dobrych czasów (Blackit, NewPlayer, gorN,Argaleb, Szymczak, Kula, Mania- mistrz łuka, Sir_Michał-wtedy chyba najlepszy konny, szalony Trebron i Goku no i również duel masterzy Phyrex ze Szwecji i nasz Okocha :D) Przez jakiś czas z blackhawkiem byłem w Wolves później nas opuścił a ja żałuję trochę że tak wcześnie zakończyłem bo byłem wtedy dość na wysokim poziomie. Ale pamiętam jak często z blackhawkiem trenowaliśmy ja łuk on kusza to w sumie dzięki niemu i Zawiszy Czarnemu zostałem przekonany do kuszy bo zawsze jakoś się jej bałem nie wiem dlaczego :D
Wiem że po przerwie wróciłem i grało się trochę w PE ale też tylko parę meczy w sumie to już minęło ponad 2 lata po przerwie i sam zaskoczony jestem że tak odświeżyła mi się pamięć, ale to tylko świadczy jak świetna jest to gra i jacy ludzie w nią grają jest co wspominać i szczerze nie spodziewałem się że tak Warband będzie się jeszcze tyle trzymał. Jeszcze przypomniał mi się klan _Grey jakiś mod to był na P ale już nie pamiętam :D
Blackhawk może jakiś stary dobry duel ?choć to raczej będzie masakra jak tyle nie grałem, manual pewnie niskich lotów mam :D, ale może na Ndtions odzyskam o ile coś jeszcze takiego istnieje.