Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][PE] Polish Eagles  (Przeczytany 94186 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    Odp: [Native] [PE] Polish Eagles
    « Odpowiedź #240 dnia: Czerwca 04, 2013, 21:43:43 »
    Prawda jest taka - PE osiągnęło wiele, i chce skończyć gdy ludzie pamiętają jak oni wygrywają, a nie jak dostają, lub gdy nie mają 8 na mecz.

PS. Filmik oczywiście ze Spartakusa : )

Edit Lawyer, nie wiesz o co chodzi, to się nie wypowiadaj.

Offline Lawyer

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #241 dnia: Czerwca 04, 2013, 21:46:11 »
    Prawda jest taka - PE osiągnęło wiele, i chce skończyć gdy ludzie pamiętają jak oni wygrywają, a nie jak dostają, lub gdy nie mają 8 na mecz.

Offline patox_pl

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #242 dnia: Czerwca 04, 2013, 21:50:01 »
    Panie administratorze!
    Życzę i tobie zaznac tego momentu, kiedy to zostaniesz sam na scenie i będzie mógł powiedziec, że "zdominowałeś" Polską scenę nativ razem ze swoim klanem. Narazie ten tytuł przypada nam chociaż nie zabardzo jest się czym pochwalic skoro na scenie zostały same młode nie doświadczone KLANY.( nie mylic z grupami ). Co do zawieszenia PE oczywiście żałuje , szczególnie nie rozegranego  już czwartego meczu z nami, ale nie oszukujmy się WSZYSCY wiedzieliśmy, że ten dzień nastąpi. Widoczna była nieaktywnośc mistrza Polski 2012/2013.
    BTW. Powiedziali, że ZAWIESZAJĄ działalnośc zawsze można żywic nadzieję, że wspomogą nas na Bannerlordzie.
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 04, 2013, 22:08:58 wysłana przez patox_pl »

Offline Trebron2009

• 2009
    • Użytkownik
    • Piwa: 353
    « Odpowiedź #243 dnia: Czerwca 04, 2013, 22:01:20 »
    Jeśli SRC zaczęłoby się znów przejmować polską sceną to byłby krok w tył

Offline lysy890

• Użytkownik
    • Piwa: 43
    « Odpowiedź #244 dnia: Czerwca 04, 2013, 22:07:06 »
    Co do rozpadu PE oczywiście żałuje...

WTF ? xD Jakiego rozpadu? Zamrożenie a rozpad to dwie różne rzeczy.

BTW. Powiedziali, że ZAWIESZAJĄ działalnośc zawsze można żywic nadzieję, że wspomogą nas na Bannerlordzie.

xDD

Byłem w PE dość krótko, prawie 3 miechy jak dobrze liczę. Jednakże doświadczenie i piękne chwile spędzone z wami podczas meczy/sparingów zostaną w mej pamięci.
    Naprawdę nauczyłem się od was wielu rzeczy.
    Dzięki!! 

lysy890: Dzisiaj rekruci mają ten sprawdzian na fiz?
    [5pp]aroslaw46: ta
    [5pp]aroslaw46: ale ty masz fiza przecież
    lysy890: Bo wlaśnie vister ćwiczy ku chwale ojczyzny od tygodnia
    [5pp]aroslaw46: xD

O MNIE: Wielokrotny zdobywca podium na Cav Gf'ach, były podoficer 14pk, były oficer 13ph (starego), założyciel 10ph, na piechocie były członek m.in. 5pp. Reprezentant Polski na cav i inf. Dumny ojciec.

Offline Teblar

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #245 dnia: Czerwca 04, 2013, 22:07:26 »
    Na pewno nie chcielibyście powrócić jako ta sama drużyna, gdy wyjdzie Bannerlord?
    Część ekipy na pewno wróci, nie wiem czy jako Polskie Orły, ale na pewno. Reszta pewnie nie, część z nas wkracza w inny świat, chociażby ja nie miałem i nie mam czasu na klan, ze względu na poważne podejście do piłki nożnej, inni poświęcają się czemuś innemu. Ale Bannerlorda kupię i jak nie na spinie, to randomowo popykam i zbiorę parę osób na pewno :) I nie żałuję tych ponad 2 lat w jednym klanie ^^
      Mistrzostwa Świata 2012 Europejska Liga (ENL) 2012 Puchar Polski 2012 Puchar Polski 2013

Offline Teoiss

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #246 dnia: Czerwca 04, 2013, 22:15:05 »

Edit Lawyer, nie wiesz o co chodzi, to się nie wypowiadaj.

Troche prawdy jest, ale to tylko gra, a my się tu tylko bawimy ^^

Offline CarpeDiem

• Użytkownik
    • Piwa: 91
    « Odpowiedź #247 dnia: Czerwca 04, 2013, 22:25:14 »
    Spoczywajcie w pokoju.
    (click to show/hide)
    Sukces jest wtedy, kiedy niemożliwe staje się możliwe.

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #248 dnia: Czerwca 04, 2013, 22:33:04 »
    Kilka słów ode mnie: W pierwszej kolejności chciałbym pozdrowić rodzinę i bliskich, dalej dalszych krewnych i przyjaciół, potem znajomych. A teraz kieruje swe słowa do ludu. O LUDU! Serce twe pęka na wieść tę straszliwą, pe się zamraża kupa się stwarza. (e musiałem - wymyśliłem podczas transu). A teraz na poważnie. Chciałbym podziękować wszystkim za grę, oficjalnie w PE nie byłem zbyt długo, ale już od dłuższego czasu Polskie Orły zbratały się z Królestwem Niebieskim i wspólnie grały sporo meczy także przyjaźń z pewnością ta nie zgaśnie. Bardzo też jestem wdzięczny naszym przeciwnikom z którymi rozegraliśmy nie jedno starcie. Szczególne pozdrowienia dla Saracenów w których cały czas znajduje się wiele osób z którymi niegdyś tak aktywnie graliśmy pod jednym sztandarem. Osobiście nie mam zamiaru nigdzie się wybierać, do żadnego innego klanu. Spokojnie poczekam na odmrożenie lub Bannerlorda. W Warbandzie będziecie mogli mnie spotkać cały czas pod tym samym nickiem. A gram w ten syf tyle co mi się patch do lola pobiera.

Pozdrawiam, członek klanu Polish Eagels oraz lider grupy Kingdom oF Heaven - Aharo

Buziaczki.

Offline Mason

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #249 dnia: Czerwca 04, 2013, 22:44:49 »
    Dzięki chłopaki za ten 1 rok w PE ^^ przynajmniej sie było co nauczyć jeden jedyny taki klan w którym tyle siedziałem i ani jedna myśl nie przeszła mi do głowy żeby odejść Powodzenia i Narazie.

Offline SaddamKrK

• Użytkownik
    • Piwa: 59
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #250 dnia: Czerwca 05, 2013, 00:00:32 »
    Gratulacje chłopaki za te 2 lata istnienia i Wasz  naprawde duży wkład w polską scenę. Byliście jednym z tych kilku klanów, które trzymały poziom na naszym podwórku (zwłaszcza przez ostatnie 1,5 roku). Dlatego trochę szkoda, że zawieszacie swoją działalność, ale cóż - swoje już osiągnęliście i odchodzicie w dobrym stylu ;) Tak jak to napisał Netoman, zapamiętamy Was jako dobry klan (można powiedzieć, że nawet na światowym poziomie :D) i aktualny Mistrz Polski.

Pozdrawiam i mam nadzieję, że jeszcze Was kiedyś ujrzymy na Bannerlordzie ;)

Offline Celtic_William

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    • Oyche Doni$ spec od białej broni
    « Odpowiedź #251 dnia: Czerwca 05, 2013, 00:25:48 »
    Idźcie w pokoju Chrystusa. Bóg z wami "Orły" :)
    Kolega Miłosz, Will, Suleyman, Fietnamczyg
    Sprawy na włosku załatwiam po włosku

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #252 dnia: Czerwca 05, 2013, 16:26:18 »
    Szkoda, że odchodzicie, mam nadzieje, że wrócicie. Osiągneliście naprawde sporo, a największym osiągnieciem jest przetrwanie te 2 ponad lata. Zwlaszcza, że napewno łatwo nie było, kryzys musiał dosięgać i Was. Gratuluję odejscia w odpowiednim czasie, z tytułem Mistrza Polski :)
    Z jakiego filmu jest Wasz filmik ?

Offline lysy890

• Użytkownik
    • Piwa: 43
    « Odpowiedź #253 dnia: Czerwca 05, 2013, 16:28:07 »
    Z jakiego filmu jest Wasz filmik ?

Z tego co wiem to ze Spartakusa.
    lysy890: Dzisiaj rekruci mają ten sprawdzian na fiz?
    [5pp]aroslaw46: ta
    [5pp]aroslaw46: ale ty masz fiza przecież
    lysy890: Bo wlaśnie vister ćwiczy ku chwale ojczyzny od tygodnia
    [5pp]aroslaw46: xD

O MNIE: Wielokrotny zdobywca podium na Cav Gf'ach, były podoficer 14pk, były oficer 13ph (starego), założyciel 10ph, na piechocie były członek m.in. 5pp. Reprezentant Polski na cav i inf. Dumny ojciec.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #254 dnia: Czerwca 05, 2013, 16:30:07 »
    Niemożliwe, oglądałem film Spartacus nawet dwie części, jedną z lat 60 albo 50 i w obu grali inny aktorzy. Takze to nie może być ten film. Może ten film o Hannibalu ? Bo przecież Kartagina przegrała pod Zamą z wojskami rzymskimi dowodzonymi przez Glabera Afrykańskiego.