[Dzisiaj 14:53] ThePunisher: Wiem bo to jest jebany idiota, który nie ma nic do roboty , i marnuje całe życie przed kompem. A tym , ze wkurwia innych ludzi chce imponowac swoim wirtualnym kolegom bo innych pewnie nie ma ;)
Widzę że pojazdy Punishera dalej trzymają klasę. Najpierw Blackitt poczuł się dotknięty tym iż zwyzywał go od nolife, a potem wiele innych osób poczerwieniało ze wstydu gdyż Punisher wie, że nie wychodzą z domu... nie wiedziałem o ukrytych kamerach w domach graczy WB, niniejszym zgłaszam sprawę do prokuratury.
Edit:
Tak czy siak jego "obelgi" do wybitnych nie należą, co inny człowiek ten sam pojazd XD "JESTEŚ NOLIFE" z klawiatury Punishera brzmi okropnie, uwagi tej zacnej i dojrzałej presony wręcz się powtarzają. Koleś przypomina mi frustrata. Żałosny, mały człowiek i jego kompleksy. Kiedyś do was wbiję i zjadę tego niedowartościowanego drania na ts.
BTW dorwałem jeszcze coś takiego
<00:04:22>"Argaleb": czas to ja mogę marnowaćna hejcenie refu, punisher jest zwykłym chłystkiem
Mute w dziale klanowym do odwołania. Forum nie służy od załatwiania takich spraw.