Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][PE] Polish Eagles  (Przeczytany 94174 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Teblar

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    Odp: [Native] [PE] Polish Eagles
    « Odpowiedź #120 dnia: Czerwca 09, 2012, 22:34:38 »
    Dzięki za mecz, jesteście wciąż od nas lepsi, choć mam nadzieję, że to nie ostatni mecz między PE a REFem!

---

Jak już parę osób wie, opuściłem szeregi PE. Po przegranym meczu? Nic bardziej mylnego. Odejście zadeklarowałem już tydzień temu, gdy o meczu z REFem nawet nie myślano/nie brano się za ustalanie. A w sumie ustawiłem go z Barbarianem, bo po raz ostatni chciałem reprezentować mój jedyny klan w WB, w którym byłem 14 miesięcy. Idę do innego? Nie. Kończę z Warbandem, ale nie wykluczam, że nie wrócę ;) Pozdrawiam serdecznie wszystkich i życzę powodzenia polskim klanom w ENL'u
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 09, 2012, 23:00:10 wysłana przez Teblar »
      Mistrzostwa Świata 2012 Europejska Liga (ENL) 2012 Puchar Polski 2012 Puchar Polski 2013

Offline milicja

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #121 dnia: Czerwca 09, 2012, 23:32:41 »
    Dzięki za mecz w miłej atmosferze:) Szkoda, że mogłem tylko zagrać 1 mapa no ale czas i dzien troszke dziwaczny zwłaszcza, że to był długi weekend;). Licze na kolejne mecze mam nadzieje, że sie nie załamiecie i dalej bd trenować ;)

Offline Teblar

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #122 dnia: Czerwca 09, 2012, 23:39:59 »
    Zmotywowałem już do tego chłopaków, także kiedyś na pewno miecze skrzyżują z Wami ^^ A PE istnieje za długo, żeby po jakiejś porażce się rozpaść ;)
      Mistrzostwa Świata 2012 Europejska Liga (ENL) 2012 Puchar Polski 2012 Puchar Polski 2013

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #123 dnia: Czerwca 09, 2012, 23:54:54 »
    Gratuluję wygranej REFowi, Teblar nie spodziewałem się tego :O , ciekawe ile ty będziesz '' na urlopie ''
    Pozdrawiam !
    (click to show/hide)

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #124 dnia: Czerwca 10, 2012, 00:10:03 »
    Gratuluję REF, ładny wynik. Jak widać nadal numer jeden w Polsce. Oczywiście jako jeden klan, a nie połączenie kilku. : )

Życzę dalszych sukcesów REFowi jak i PE.

Pozdrawiam

Offline patryczekx

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #125 dnia: Czerwca 10, 2012, 10:02:49 »
    Czekamy na kolejnych pretendentów do tytułu numer jeden w Polsce :)
    Przepraszam, ale coś mi tu nie gra.
    Z tego co wiem, to przegrywaliście z WV, urywając im maksymalnie 3-4 rundy. A WV wciąż istnieje. Więc powinniście się nazwać numerem dwa w Polsce.
    Gdyby wciąż istniał MoS bylibyście numerem 3, gdyż pokonali Was oni aż 16:4 lub 14:6  (nie pamietam wynikow).
    Potem klan REF,a konkretnie Rome wymusił od Warriorsów logi, które mógł sfałszować. Oryginał nigdy nie został ujawniony, jedynie wycinki, które były już w rękach przedstawiciela klanu REF. Tak więc sprawa wątpliwa, czy coś nie zostało podrobione, by zataić słabą postawę w tamtym dniu, bądź w tamtym okresie. Ale co do numeru jeden nie, bo jak wiadomo, nie jesteście ;)
    Gratuluję obu zespołom wyniku !

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #126 dnia: Czerwca 10, 2012, 10:12:59 »
    Nie nudzą ci się te multikonta ?

Offline Okocha

• Użytkownik
    « Odpowiedź #127 dnia: Czerwca 10, 2012, 11:24:41 »
    Gratuluję REF, ładny wynik. Jak widać nadal numer jeden w Polsce. Oczywiście jako jeden klan, a nie połączenie kilku. : )

Życzę dalszych sukcesów REFowi jak i PE.

Pozdrawiam

A kiedy to REF wygrał z WV O_o. Chyba długo nie grałem.

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #128 dnia: Czerwca 10, 2012, 12:28:55 »
    Zagrajcie teraz, wszystko się rozstrzygnie, chociaż ciekawy byłby też mecz REF vs HITMEN
    (click to show/hide)

Offline Sir_Michal

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #129 dnia: Czerwca 10, 2012, 12:44:08 »
    Zagrajcie teraz, wszystko się rozstrzygnie, chociaż ciekawy byłby też mecz REF vs HITMEN

Z tego co wiem to Barbarian coś próbował w tym celu zrobić, ale bez skutku. No cóż... Byle do ENLa :)

Nie nudzą ci się te multikonta ?

Dla niektórych te forum to jedyne co mają do robienia w życiu... Patrz niżej... Chociaż to już robi się żałosne Kamillo ;/
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 10, 2012, 12:58:06 wysłana przez Sir_Michal »
    Mecz 22nd vs REF, rozkaz IvEgo:
    "Konnica schodzi z koni i atakuje Harlequina" (który siedzi w ruinach z łukiem). Po chwili cała konnica pada - runda przegrana

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #130 dnia: Czerwca 10, 2012, 15:15:00 »
    chociaż ciekawy byłby też mecz REF vs HITMEN

No w sumie, nie jest to zły pomysł, ostatni official graliśmy dość dawno i skończyło się 17:3 dla nas,  teraz sporo się zmieniło

A kiedy to REF wygrał z WV O_o. Chyba długo nie grałem.
    No niestety trudno zrobić mecz z klanem, który nawet 8 graczy  nie ma ale jak będzie taka propozycja to czemu nie ;o ja jestem otwarty - ale nieważne to wątek PE, to koniec spamu.

« Ostatnia zmiana: Czerwca 10, 2012, 15:24:00 wysłana przez ^IvE »

Offline Okocha

• Użytkownik
    « Odpowiedź #131 dnia: Czerwca 10, 2012, 15:57:00 »
    No niestety trudno zrobić mecz z klanem, który nawet 8 graczy  nie ma ale jak będzie taka propozycja to czemu nie ;o ja jestem otwarty - ale nieważne to wątek PE, to koniec spamu.

To chyba wam powinno zależeć żeby nas wyzwać a nie ogłaszać się najlepszym klanem w Polsce bo narazie chłopaki bilans jest 3:0 i się nie zmienia. A o ofercie od Refu na temat meczu przeciwko WV nic nie slyszałem.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #132 dnia: Czerwca 10, 2012, 15:58:46 »
    To chyba wam powinno zależeć żeby nas wyzwać a nie ogłaszać się najlepszym klanem w Polsce bo narazie chłopaki bilans jest 3:0 i się nie zmienia. A o ofercie od Refu na temat meczu przeciwko WV nic nie slyszałem.

To ty się spinasz kolego, a nawet 8 graczy nie masz, zbierzcie to zagramy ^^ tylko to mnie wstrzymuję i nadchodzące wakacje. To tyle ode mnie, nie mój temat to się nie wtrącam.

edit;/
    Zawsze "brakuje"
    Widzę że Ive' ma ochotę grać w Warbanda kiedy to wszyscy wyjeżdżają na wakacje, są na EURO12 bądź poprawiają oceny ? Szkoda że nie byłeś taki chętny z miesiąc temu.

No a tak to cieszę się że jednak ta scena coś funkcjonuje.

specjalnie dla ciebie, pogrubię na górze - bo masz problemy z czytaniem ;p,

Ja pieprzę Ive, pie*dolisz o byle czym, jak chcesz z nimi zagrać to napisz w ich temacie że : WYZYWAM WV NA MECZ , a to czy oni mają ludzi, czy nie mają to nie twój problem
    Przyjmą wyzwanie to zagracie i dowiecie się kto lepszy ,a nie żrecie się na forum, jak nie przyjmą wyzwania to mają problem i tyle, a nie przeciągacie to w cholere....

Następny paralityk, który nie umie czytać doczytaj dalszą cześć pogrubienia.

Boże ^^
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 11, 2012, 16:06:50 wysłana przez ^IvE »

Offline Krzysiu

• Użytkownik
    « Odpowiedź #133 dnia: Czerwca 10, 2012, 20:40:29 »
    Gratuluję REFowi, choć brakowało nam kilka osób, które mogłyby jak myślę trochę zmienić obraz meczu.

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #134 dnia: Czerwca 11, 2012, 07:07:39 »
    Gratuluję REFowi, choć brakowało nam kilka osób, które mogłyby jak myślę trochę zmienić obraz meczu.

Zawsze "brakuje"
    Widzę że Ive' ma ochotę grać w Warbanda kiedy to wszyscy wyjeżdżają na wakacje, są na EURO12 bądź poprawiają oceny ? Szkoda że nie byłeś taki chętny z miesiąc temu.

No a tak to cieszę się że jednak ta scena coś funkcjonuje.
    Retarded are everywhere