Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Hello  (Przeczytany 790 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Nubis_2005

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Steam:Nubis2005 w grze:Nubis_of_Sparta
    Hello
    « dnia: Grudnia 05, 2011, 12:24:31 »
    Witam wszystkich serdecznie jestem Nubis tj. mój pseudonim w realu w grze.W WFAS gram od roku w Warbanda właśnie zaczynam liczę że skill z WFAS będzie mi sprzyjał w podbijaniu nowego lądu.
    2 dni temu wróciłem z Kanady dokładniej z Oktawy miłe piękne *miasteczko bardzo porozrzucane nie to co zbita Warszawa cóż i to i to ma swoje uroki.
    Jestem stary liczę sobie 20 wiosen nadal kocham gry komputerowe i dobre mecze piłki nożnej sam gram w miejskiej drużynie nic wielkiego ale zawsze idzie piłkę pokopać.
    Dobra teraz opowiem o moich przygodach z M&B grę poznałem 2 może 3 lata temu grałem grałem grałem aż w sklepie spotkałem jakaś nową wersję Ogniem i Mieczem Dzikie Pola (zeszłoroczne święta) no i wtedy otworzyłem się na świat co prawda 29 grudnia leciałem do Kanady ale tej gry nie mogłem zostawić samej więc poleciała do Kanady.1 klan w jakim grałem to było Rosyjskie Sicz pózniej miałem okres stagnacji i jakiś miesiąc temu doszedłem do SS teraz gdy w końcu mam Warbanda mogę grać w tą zajefajną grę i razem z kumplami z Team Speaka rżnąć inne klany.Mogę obiecać aktywność na forum przez najbliższy rok będę miał dużo wolnego.

Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Tak zapoznałem się i moja sygnaturka była regulaminowa.

Tak, mając ponad 200px wysokości. Nie ośmieszaj się...

Miała 300 a w regulaminie było chyba 300^^

W regulaminie jest 150...

Też nie masz się czego przyczepić stróżu prawa i porządku...

Offline gracjan96xd

• Użytkownik
    Odp: Hello
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 05, 2011, 15:25:51 »
    Witaj na forum   ,  a co do warbanda polecam ci  mod WFAS stworzony przez użytkowników tego forum .
    No to tak , nie wiem za bardzo co tu napisać więc może lepiej nic tu nie napisze

Offline J4ffarello

• Użytkownik
    • Lubię spam!
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 05, 2011, 19:19:00 »
    Powitać :P

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 06, 2011, 10:40:30 »