Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: ochrona cara  (Przeczytany 1911 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Czarny Rycerz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    ochrona cara
    « dnia: Grudnia 04, 2011, 14:55:20 »
    Witam.Podczas włączonego trybu edycji spotkałem się z żołnierzem o nazwie ochrona cara. O co znimi chodzi bo nie wiem jak ich rekrutować. Mam dzikie pola patch 1.143, jestem wasalem Rzeczypospolitej.
    Why so serious?

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    Odp: ochrona cara
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 19, 2011, 15:19:11 »
    Raczej ich się nie da rekrutować, są unikalne i ma je tylko car, oczywiście nawet jeśli sam będziesz carem nawet w twierdzy ich nie dostaniesz.
    Jeśli jednak bardzo Ci na nich zależy to podmień je sobie za np. kosynierów lub jednostkę, która Ci będzie zbędna.
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline Czarny Rycerz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 20, 2011, 07:07:14 »
    Jak?
    Why so serious?

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    « Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 23, 2011, 21:39:44 »
    Nie wiem, nie próbowałem tego nigdy ale czytałem gdzieś, że można to zmienić. Niestety nie znam się na tym, gdzieś w aplikacjach OiM są jednostki i tekstury, wtedy możesz w miejsce jakiejś jednostki wstawić tą ochronę cara, i na odwrót. Tylko podpowiem Ci że do tego trzeba mieć jeszcze inne programy do modowania OiM.
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.

Offline Kasztelan

• Użytkownik
    • znacie mnie jako blood_Kasztelan lub Sierzant_PL
    « Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 03, 2012, 22:16:41 »
    Możesz użyć troop editora i dać takie uzbrojenie dowolnej jednostce a jeśli chodzzi o zdolnosci jednostki którą podrabiasz to w tej aplikacji masz całą listę jednostek również ochrone cara.... Jutro prześle Ci link do pobrania ;)

EDIT :http://www.mbrepository.com/file.php?id=709
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 04, 2012, 13:50:03 wysłana przez Kasztelan »

Offline Czarny Rycerz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Stycznia 12, 2012, 17:27:54 »
    Dzieki, ja mam ten program. Już wiem jak to przerobić. Jeszcze jedno, jak nazywa się uzbrojenie owej jednostki.
    Why so serious?