Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: L'AIGLE: Napoleonic Warfare  (Przeczytany 135000 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Skrzydlaty

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    • Audi multa, dic pauca!
    Odp: L'AIGLE: Napoleonic Warfare
    « Odpowiedź #315 dnia: Października 09, 2013, 20:18:00 »
    Screeny znowu piękne, ale jak w grze będzie to wszystko wyglądać to się okaże dopiero po ściągnięciu i przetestowaniu pierwszych wersji.

Jak w ogóle wyjdzie. :)

Offline Veinrus

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #316 dnia: Listopada 08, 2013, 17:53:44 »

Offline Skrzydlaty

• Użytkownik
    • Audi multa, dic pauca!
    « Odpowiedź #317 dnia: Listopada 09, 2013, 17:40:03 »
    Nawet zapomniałem że ten mod istnieje...
    Byłem na tym wątku nwm może z miesiąc temu i wchodząc teraz już myślałem że będzie link do downloadu a tu kicha.

Offline Veinrus

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #318 dnia: Listopada 19, 2013, 19:21:48 »
    (click to show/hide)

Offline Kik0z

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Life is too short.
    « Odpowiedź #319 dnia: Listopada 19, 2013, 19:39:40 »
    Liczyłem na link do pobrania, a okazało się, że to nie link tylko bardzo ładne zdjęcia. Oby tak dalej.
    "Nie jest się silnym wtedy gdy idziesz chodnikiem w pięciu, a boi się ciebie jeden, lecz wtedy gdy idziesz sam, a boi się ciebie pięciu."
    "Celem wojny nie jest śmierć za ojczyznę ale sprawienie aby tamci skurwiele umierali za swoją." ~ Generał G. Patton

Offline MzP_Zagrajmy8

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #320 dnia: Listopada 21, 2013, 15:18:51 »
    No coś mod się nie pojawia wróciłem na ten temat aby zobaczyc czy ten epicki mod już jest, a co zobaczyłem? Nie ma ;/ Liczę ze niedługo mod się pojawi do pobrania, wie ktoś czy jeszcze pracują nad tym modem?

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #321 dnia: Listopada 21, 2013, 15:35:27 »
    Najnowsze screeny pojawiły się... dwa dni temu ale nie, nikt nad tym modem nie pracuje... Ludzie, błagam, myślcie!!!
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline MzP_Zagrajmy8

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #322 dnia: Listopada 21, 2013, 20:23:47 »
    Najnowsze screeny pojawiły się... dwa dni temu ale nie, nikt nad tym modem nie pracuje... Ludzie, błagam, myślcie!!!

No sorry, ale dawno w tym temacie nie byłem , i nie patrzyłem co wy tam piszecie ...

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #323 dnia: Listopada 22, 2013, 12:53:30 »
       Obstawiam, że z modem będzie jak z WFaSem przemienionym potem w The Deluge. Sam ten mod miał wyjść na zwykłego M&B jak się okazało, wyszedł  Warband(zanim prace zostały ukończone) i konieczne były poprawki.  Tak samo z L'Aiglem moim zdaniem będzie, już tyle razy huczało, że "oh zaraz wyjdzie!" powstawały już pułki na to...i nic... Jasne screeny są piękne, ale jeśli twórca moda będzie dalej tak powoli to robił, to niech już lepiej się szykuje do przerabiania tego by działało na MB BL. Zresztą moim zdaniem tak by było najlepiej, na scenie NW teraz rywalizacja przybiera na sile, w kolejnym sezonie ligi pierwszej NWLu, będzie raczej ciekawa walka o pierwsze miejsce między pułkami typu :17e, nr24, 77y itd.itd.itd. także nr7(byłe 3tes i 13tes) i K-KA...Słowem poziom zbliżony do tego panującego w pierwszej lidze na Nativie... Głupio by było gdyby coś się zmieniło przed tymi rozgrywkami, zwłaszcza, że na chwilę obecną można jedynie typować pierwsze miejsce: nr24 ale już pytanie o wynik meczu 17e vs K-KA, pozostawia tyle odpowiedzi ilu jest graczy zainteresowanych tymi rozgrywkami...

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    « Odpowiedź #324 dnia: Listopada 22, 2013, 16:28:32 »
    Miejmy nadzieje, że jednak modyfikacja ujrzy światło dzienne jeszcze na WB.

Głupio by było gdyby coś się zmieniło przed tymi rozgrywkami, zwłaszcza, że na chwilę obecną można jedynie typować pierwsze miejsce: nr24

Hue Hue Hue

https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline Skrzydlaty

• Użytkownik
    • Audi multa, dic pauca!
    « Odpowiedź #325 dnia: Listopada 28, 2013, 17:01:05 »
    Tak jak pisze na górze:
    "Co z Bannerlord'em"
    To ja zadam pytanie:
    Co z L'aigle?
    Jak dopiero wyjdzie na BL to ja panom podziękuje za super modyfikacje ponieważ nie mam ochoty kupować następnego przysłowiowego "shitu" jakim pewnie bedzie BL.
    Od ponad roku wchodzę na ten post codziennie(nie licząc od czerwca) z nadzieją ze w końcu dadzą link do tego moda. A tu co? G*wno.
    By spieli dupska i by ruszyli wykonywać to dzieło a nie już prawie 1000 stron bezsensownego pieprzenia na TaleWordls.

P.S Dajmy na to że ten wątek na Tawernie powstał tego 1 stycznia 2012 roku.
    Prace nad modem zaczeły się pewnie wcześniej.
    Czyli mod robią już można mówić 3 lata KPINA! Tak nie trzeba mi tego mówić że :
    -Ale oni pracują za darmo wiec nie oczekuj szybkich rezultatów...
    OK ale jak ja coś zaczynam to ja to robię do końca i staram się aby było to jak najszybciej.
    Zegnam...

Offline Milczmen

• Użytkownik
    • Piwa: 94
    • True North!
    « Odpowiedź #326 dnia: Listopada 28, 2013, 17:37:52 »
    Jak dopiero wyjdzie na BL to ja panom podziękuje

Odpowiem listą Creditsów z tematu o L'Aigle na Taleworlds:

(click to show/hide)

Tylko jedna osoba pracuje cały czas nad tym modem, więc patrzenie codziennie na ten temat :D na czekanie na link z downloadem jest głupie ;)

OK ale jak ja coś zaczynam to ja to robię do końca i staram się aby było to jak najszybciej.
    Zegnam...

Wątek na TW o nim powstał pod koniec wreśnia 2011 roku, więc sądzę, że na razie nad modem Docm pracuje tak z 2,5 roku. Ciekawe, jak szybko można wypuścić dobry mod z takimi bajerami graficznymi pracując samemu? Wiele dobrych modów z dużą ekipą powstawało ponad rok, jak nie więcej, a nie przedstawiały na SSach tak dobrej grafiki jak L'Aigle. Ogólnie rzecz ujmując, dodam od siebie, iż twórca moda cały czas poszukuje utalentowanych scenarzystów, którzy zrobiliby dobre scenerie w modzie.

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #327 dnia: Listopada 28, 2013, 18:03:28 »
    Tak jak pisze na górze:
    "Co z Bannerlord'em"
    To ja zadam pytanie:
    Co z L'aigle?
    Jak dopiero wyjdzie na BL to ja panom podziękuje za super modyfikacje ponieważ nie mam ochoty kupować następnego przysłowiowego "shitu" jakim pewnie bedzie BL.
    Od ponad roku wchodzę na ten post codziennie(nie licząc od czerwca) z nadzieją ze w końcu dadzą link do tego moda. A tu co? G*wno.
    By spieli dupska i by ruszyli wykonywać to dzieło a nie już prawie 1000 stron bezsensownego pieprzenia na TaleWordls.

Zegnam...
    Kpina srina, może jak taki chętny i wygadany to zajmiesz się tym i pomożesz im? Robią to z własnego czasu, nie dostają za to pieniędzy, a stworzenie dopracowanego modu to nie kwestia dnia, dwóch...
    Najlepiej by było żebyś zamilczał i klęknął przed mieczem, bo w tym momencie pasuje Cię na rycerza..
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Onion Spartan

• Użytkownik
    • Piwa: -8
    • Mi casa es su casa, będę bawił się jak szejk
    « Odpowiedź #328 dnia: Grudnia 04, 2013, 19:42:15 »
    Tak jak pisze na górze:
    JEST NAPISANE. Odwieczny spór. Ale pograł bym w moda, nieźle się zapowiada. Jednak tylko w Napoleonic Wars tekstury i animacje zawsze będą najlepsze.

Znowu krzyczą, "co to za świńskie tracki, łaki?"
    A kto potrafi czytać chińskie znaki, he?

Offline Skrzydlaty

• Użytkownik
    • Audi multa, dic pauca!
    « Odpowiedź #329 dnia: Stycznia 01, 2014, 21:48:10 »
    Puk puk!
    Kto tam?
    L'aigle, ale jednak nie.