Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Zabugowane misje towarzyszy.  (Przeczytany 1092 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Chyba ty

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Zabugowane misje towarzyszy.
    « dnia: Grudnia 01, 2011, 21:08:34 »
    Niedawno zacząłem grać w mount & blade warband. Znalazłem w tawernie se towarzysza i wypróbowałem wszystkie opcje dialogowe. Nie wysyłałem go nigdzie, bo chciałem bardziej zapoznać się z grą. Zdobyłem dużo więcej towarzyszy i jak chciałem już wysłać na misję jakiegoś to wyświetla mi się, że jakiś jest na misji i musi z niej wrócić. Patrzę w raporty, wszyscy są w oddziale. Więc nie wiem o co kaman. A najdziwniejsze jest to, że jak się pytam np. Nizara, żeby pojechał na misję rozgłaszać mnie. to odpowiada czasem, że Nizar jest  na misji, chociaż właśnie z nim rozmawiam. Reinstalowałem grę i nic to samo. Rozpoczęcie nowej gry to naprawia, ale nie chce mi się od nowa grać. Problem pojawił się chyba, gdy wywaliłem z oddziału Bahesthura, bo psuł atmosferę. Jeśli możecie pomóżcie! Z góry THX.