Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Turnieje i inne imprezy zamkowe  (Przeczytany 3529 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Aleksy

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Turnieje i inne imprezy zamkowe
    « dnia: Listopada 28, 2011, 17:41:15 »
    Jak można zorganizować turniej, spotkanie szlachty, albo inne imprezy zamkowe?

Offline Gregoriian

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    • Znany jako Dalekowidz
    Odp: Turnieje i inne imprezy zamkowe
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 28, 2011, 17:45:03 »
    Trza mieć żone i wtedy robisz wielką fete, jest biba to i turniej można zrobić.
    (click to show/hide)

Offline Jack Aligator

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Listopada 28, 2011, 20:49:17 »
    Z żoną to pół biedy ale jeszcze zostało także przygotowanie potraw co będziesz musiał się nieźle nachodzić po miastach. Najgorsze jest w tym że nie mogę mieć dobrego wyboru napojów(rodzaje) mówi mi że mam mizerne, a w całej grze są tylko trzy napoje wino, piwo i mód pitny, mało tego nie można spożywać piwa i wina to jest bez użyteczne w grze jednie na handel nic więcej. Przyniosłem jej miodu tyle że zamek pęka w szwach a ona nadal mówi że rodzaj napojów jest mizerny ale za to jest  jest znakomity w przypadku ilości. Proszę o pomoc w sprawie rodzajów napojów przyniosłem jest wszystkie trzy rodzaje i nadal mi mówi że mizerny. Czy jest coś jeszcze oprócz tego, co robię nie tak?
    Ciemne sprawy najlepiej załatwiać po ciemku. <br /><br />[...] zwycięstwo to bardzo smutna historia.<br /><br />Tak to już bywa, że kiedy człowiek ucieka przed swoim strachem, może się przekonać, że zdąża jedynie skrótem na jego spotkanie.

Offline matigeo

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #3 dnia: Listopada 28, 2011, 21:38:02 »
    Musisz mieć miód, wino, piwo, wszystkie rodzaje żarcia, oliwę i cos jeszcze chyba.

Offline Jack Aligator

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Listopada 29, 2011, 07:50:38 »
    Dobra thx mam już brakowało mi jeszcze po dwóch baryłkach wina i piwa, dopiero w tedy powiedziała że jest znakomity wybór.
    Ciemne sprawy najlepiej załatwiać po ciemku. <br /><br />[...] zwycięstwo to bardzo smutna historia.<br /><br />Tak to już bywa, że kiedy człowiek ucieka przed swoim strachem, może się przekonać, że zdąża jedynie skrótem na jego spotkanie.

Offline Gregoriian

• Użytkownik
    • Znany jako Dalekowidz
    « Odpowiedź #5 dnia: Listopada 29, 2011, 17:28:52 »
    I przyprawy jeszcze.
    (click to show/hide)

Offline Jack Aligator

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Listopada 30, 2011, 08:48:19 »
    Przyprawy to nie trudno znaleźć są przeważnie jak grabisz wioski

Offline Gregoriian

• Użytkownik
    • Znany jako Dalekowidz
    « Odpowiedź #7 dnia: Listopada 30, 2011, 16:12:59 »
    Szkoda tracić relacje z wiochami, lepiej w Tulga kupić, kiedyś za 400 dorwałem
    (click to show/hide)

Offline Jack Aligator

• Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Listopada 30, 2011, 21:59:06 »
    No właśnie najgorsze jest w tym że tylko tam można to kupić, mało tego jak masz wojnę z nimi to pogadamy czy kupiłeś bo moim zdaniem jak tam się dostaniesz to graniczy z cudem rzucają się na ciebie jak wilki na zdobycz tak po 200 konnych jeźdźców co nie jest łatwą sztuką do pokonania z lansjerami .
    « Ostatnia zmiana: Listopada 30, 2011, 22:06:32 wysłana przez Jack Aligator »

Offline Gregoriian

• Użytkownik
    • Znany jako Dalekowidz
    « Odpowiedź #9 dnia: Listopada 30, 2011, 21:59:57 »
    Jak miałem z nimi wojne to podbiłem Tulge.
    70 rycerzami udupiłem im 400 ludziową kampanie.
    (click to show/hide)

Offline Jack Aligator

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Listopada 30, 2011, 22:07:03 »
    Najgorsi to są oszczepnicy nic więcej no i czekanie 48godz na wybudowanie machiny oblężniczej udręka bo dochodzą i jest wojna na froncie a nie o zamek.