Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: odbicie włości  (Przeczytany 876 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Tracer882

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    odbicie włości
    « dnia: Listopada 26, 2011, 12:27:53 »
    Witam!

Mam pytanie, zbierajac towarzyszy jeden z nich chyba Lezalit mówił o zjednoczeniu calradii i pozniejszym odzyskaniu włosci patrzac na mape na krancu khergickiego khanatu widac duze glazy blokujace jedna z dolin czy kiedy zjednoczy sie calradie to na prawde walczy sie z jakimis innymi plemionami o dawne ziemie cesarstwa ?
    bardzo mnie to ciekawi i tylko dlatego jeszcze cos gram na single, mam nadzieje ze ktos zna odpowiedz by byłbym bardzo wdzieczny ;]
    i sory jesli byl ten temat patrzylem po tematach ale nie wszystkich bo troche ich jest

pozdrawiam

Offline Jack Aligator

• Użytkownik
    Odp: odbicie włości
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 26, 2011, 18:52:52 »
    Szczerze nie, on powiedział o zjednoczeniu Cerlandi wiec ty sam będziesz walczył przeciwko innymi frakcjami czyli Nordami, Saracenami, Swadianami, Vagirami i Kerherami sam lub z wasalami jak zdobędziesz jakiegoś a uwierz mi ciężko nakłonić jakiegoś lorda by przeszedł na twoją stronę tylko raz zdarzyło mi się że nakłoniłem lorda aby przeszedł na Nordów i został Jarlem. Wiec to wygląda tak jak u uzurpatorów że sam prawie walczysz i zdobywasz zamki. Tak poza tym nie ma żadnych innych frakcji prócz tych pięciu i  nie odblokujesz tych niby nowych zakątków Cerlandi bo tam nic niema stworzonego przez twórców gry.
    « Ostatnia zmiana: Listopada 26, 2011, 20:18:48 wysłana przez Jack Aligator »
    Ciemne sprawy najlepiej załatwiać po ciemku. <br /><br />[...] zwycięstwo to bardzo smutna historia.<br /><br />Tak to już bywa, że kiedy człowiek ucieka przed swoim strachem, może się przekonać, że zdąża jedynie skrótem na jego spotkanie.

Offline Tracer882

• Użytkownik
    Odp: odbicie włości
    « Odpowiedź #2 dnia: Listopada 26, 2011, 19:07:30 »
    Dzieki wielki za odpowiedz i wybaczcie za podwójny watek jestem na forum od niedawna i jeszcze nie calkiem sie z nim obeznalem
    « Ostatnia zmiana: Listopada 26, 2011, 19:11:37 wysłana przez Tracer882 »