Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: OiM EK  (Przeczytany 890 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kaFu

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    OiM EK
    « dnia: Listopada 25, 2011, 22:46:07 »
    Witam!
    Mam pytanie i prośbę do wszystkich znawców (nie tyle co gry, co info. o niej) a mianowicie:

Czy jest jeszcze dostępna w sprzedaży (online) Edycja Kolekcjonerska gry Mount&Blade Ogniem i Mieczem?

Wiem, wiem... po co mi EK i czemu się tak szybko obudziłem z tym pomysłem... w sumie nie jestem w stanie odpowiedzieć na żadne z tych pytań, ale mimo wszystko proszę was o szybką ODP, która będzie zawierała waszą wiedzę; Czy natknęliście się ostatnio na ową Edycje tej Gry, Jeśli tak to ile kosztuje i w jakim sklepie można ją znaleźć?

Więc z góry dzięki i proszę o szybką odp :D

Pozdrawiam :)

Offline gracjan96xd

• Użytkownik
    Odp: OiM EK
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 25, 2011, 23:23:56 »
    Wydaję mi się że wycofali ze sprzedaży   , znalazłem tylko coś takiego http://www.cdprojekt.pl/game/2955/Mount___Blade_Ogniem_i_Mieczem_Edycja_Kolekcjonerska  ,  może poszukaj w empiku , albo w media markt tam często są pudła z edycją kolekcjonerską jakiejś gry . Na allegro także nie ma .
    No to tak , nie wiem za bardzo co tu napisać więc może lepiej nic tu nie napisze

Offline kaFu

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Listopada 26, 2011, 09:01:57 »
    Dzięki, trochę szkoda, że nie kupiłem jej wcześniej, cóż, trudno... :(

No ale się nie poddam i będę szukał dalej :) Jeśli ktoś wie coś jeszcze to proszę pisać, każda informacja może się przydać.

Pozdrawiam :)

Offline Jack Aligator

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Listopada 26, 2011, 19:09:11 »
    Szczerze to najlepiej kupić grę osobno z TopSell w Empiku Werbanda za ok 39zł i O&M Dzikie Pola też za ok 39zł nie więcej. Ponieważ w Edycja Kolekcjonerska O&M jest bez dodatku i w cenie ok 70-80zł co zepsuje ci całą grę i będziesz potem narzekał po co to jak kupiłem. Lepiej dopłacić te z 5zł ale zagrać sobie porządnie bez nerwów i stresu co najważniejsze bez bugów bo potem ściągniesz sobie patche na CD Projekt jest do tego nie wiele, i dadzą ci klucz do tego a, naprawia to prawie wszystkie bugi w grze i udoskonala to.
    Ciemne sprawy najlepiej załatwiać po ciemku. <br /><br />[...] zwycięstwo to bardzo smutna historia.<br /><br />Tak to już bywa, że kiedy człowiek ucieka przed swoim strachem, może się przekonać, że zdąża jedynie skrótem na jego spotkanie.

Offline kaFu

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Listopada 27, 2011, 10:49:04 »
    Masz rację, OiM Dzikie Pola jak i Warband rzeczywiście wyglądają kusząco :D
    A tak poza tym to na wszystkich sklepach internetowych z EK OiM'a spotkałem się ze statusem:

"Definitywnie wycofany ze sprzedaży"

Z jednej strony szkoda (jestem fanem Historii Polski i XVII w, więc fajnie byłoby mieć to Kolekcjonerskie pudełko z Husarem na czele... :D )
    Jednak z drugiej strony edycja to oprócz całkiem fajnej ( opartej na Trylogii Henryka Sienkiewicza ) karcianej gry "Veto" i książki pt. "Opowieści z Dzikich Pól" pióra Jacka Komudy, nie zawierała aż takich bajerów... osobiście dodał bym kufel do piwa lub grzanego wina z gliny i wyrytym na nim Husarem lub innej jednostki :D

Dobra, za bardzo się rozpisałem, wszystkim dziękuję za ODP i Pozdrawiam :)