Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Brak krwi w grze (na broni, koniu, pancerzu itp.)  (Przeczytany 1287 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline NastyKhan

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Brak krwi w grze (na broni, koniu, pancerzu itp.)
    « dnia: Listopada 22, 2011, 21:45:38 »
    Witam,

Jestem weteranem M&B oraz Warbanda. Po zainstalowaniu podstawki OiM stwierdzam z wielkim smutkiem, że w grze nie ma krwi (chodzi mi przede wszystkim o posokę na broni i pancerzu). Gdzieś czytałem, że podobno któryś z patchów wprowadza to.. ograniczenie. Chciałbym zobaczyć trochę czerwonego.

trochę cennych danych:
    - posiadam oryginał "Ogniem i Mieczem", kupiony w sklepie, z wgranym patchem 1.017
    - gram na legalnym windowsie 7
    - w menu rozruchowym (gry, nie windowsa :P) mam ODZNACZONĄ opcje "ukryj krew"
    - w opcjach w grze mam ustawione najwyższe detale graficzne (gra śmiga bez problemu) oraz permanentnie włączoną krew
    - w zwykłym M&B oraz Warbandzie nie mam tego problemu (co świadczy o tym, ze sprzęt, sterowniki itp. są w porządku)

Bardzo proszę o pomoc

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    Odp: Brak krwi w grze (na broni, koniu, pancerzu itp.)
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 19, 2011, 15:21:23 »
    W opcjach spróbuj ustawić krew na maxa (lub w ogóle ustawić). Naturalnie będzie jej BARDZO mało.
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.