Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Misja Nieśwież  (Przeczytany 1483 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline OGMisiek

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Misja Nieśwież
    « dnia: Listopada 20, 2011, 16:37:18 »
    Witam wszystkich przy okazji, chciałbym zacząć od prośby o pomoc w pewnej kwestii. Przechodzę właśnie wątek kozaków, doprowadziłem Radziwiłła do tronu, zwerbowałem Mamaja, rozmawiałem z Barabarzem i otrzymałem misję 'Nieśwież'. Mam dotrzeć do wioski i ponownie porozmawiać ze starostą. Jednak gdy jestem w wiosce i rozmawiam ze starostą, nie ma do wybrania żadnego możliwego wątku dotyczącego Czarnego Hetmana, w grobowcu też nic się nie znajduje, jak również w całej wiosce nic się nie dzieje. U Janusza Radziwiłła też nie pojawiają się nowe opcje, także stoję w miejscu. Nie mam pojęcia co zrobić, by zaliczyć misję i kontynuować fabułę, czy to wina buga, czy może mam szukać gdzieś indziej / spróbować innych możliwości? Z góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam!

Offline ObczajTo

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Misja Nieśwież
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 21, 2011, 14:21:05 »
    Znajdź szlachica RP i porozmawiaj z nim.Pojawi się dodatkowe okienko dialogu.Klikaj w nie do skutku,otrzymania misji.

Pozdrawiam :]

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    Odp: Misja Nieśwież
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 23, 2011, 21:14:25 »
    Ponownie? Więc już rozmawiałeś z nim? Jeśli jesteś tam pierwszy raz to ze starostą jest opcja rozmowy, jeśli byłeś tam wcześniej a kawałek treści misji brzmi: "Widać starosta nie mówił do końca prawdy"to musisz poczekać z jakiś czas a mamaj sam ci powie że będzie Cie czekać zasadzka w Nieświeżu. Myślę że pomogłem.
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.