Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Patche - informacje.  (Przeczytany 948 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline knopers77

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Patche - informacje.
    « dnia: Listopada 19, 2011, 19:11:39 »
    Mam pytanko. Odwiedziłem stronkę http://www.cdprojekt.pl/support/game/3113/Ogniem_i_Mieczem_Dzikie_Pola/files i sie zastanawiam po co wgl te patche są? Wnoszą do gry coś nowego? I czy musze je ściągać i instalować od najstarszego do najnowszego, czy wystarczy, że zainstaluje najnowszego patcha?

Offline robercik8211

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Porucznik Potocki
    Odp: Patche - informacje.
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 19, 2011, 20:53:27 »
    Tak wnosza nowe rzeczy (np kucanie) a musisz instalowac NIE WSZYSTKIE lecz część żeby następne dzialaly
    Vivat Pomerania!

Offline Malson

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Patche - informacje.
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 30, 2012, 20:33:28 »
    Jako, że dopiero zacząłem grać w DP - odświeżam wątek. U mnie po instalacji patch'ów pojawił się problem z dźwiękiem wystrzałów, problem z minimapką na polu bitwy (potwornie niewygodna teraz jest do włączania/wyłączania) oraz z wydawaniem rozkazów, zaś opcja kucania nie działa (domyślnie miał to być klawisz 'z').
    Nie wiem czy coś sknociłem, czy też po prostu jestem niedoinformowany:) więc proszę o pomoc.
    « Ostatnia zmiana: Maja 30, 2012, 21:08:00 wysłana przez Malson »