Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Brak misji u Vaegirów w wioskach?  (Przeczytany 1269 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Tryxer

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Brak misji u Vaegirów w wioskach?
    « dnia: Listopada 19, 2011, 15:47:50 »
    Siema, gram Vaegirami.
    Miałem już pare zadan od lordow i chyba 3 od krola, ale jak chce miec zadanie z wioski to STARSZY WIOSKI pisze ze nie potrzebuja pomocy ani nic.
    Jedna wioske napadli bandyci i jak jej pomogłe, to to nic nie dało :/

Czy to bład mojego save? Nie wiem co jest grane.
    Grałem Swadia i ciagle mialem questy

Edit: teraz nawet od lordow nie mam :/
    « Ostatnia zmiana: Listopada 19, 2011, 17:25:22 wysłana przez Tryxer »

Offline Gregoriian

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    • Znany jako Dalekowidz
    Odp: Brak misji u Vaegirów w wioskach?
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 19, 2011, 16:24:48 »
    Czasem tak jest ^^, nie wiem czy to działa tak, ze jak Ci ją plądrują, to wtedy są misje, cierpliwości ^^ Albo podatki im obniż und szkołe wybuduj, to Cie pokochają ^^. To pierwsze tylko z Diplomacy.
    (click to show/hide)

Offline Jack Aligator

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Listopada 19, 2011, 18:00:37 »
    Zobaczysz jak będzie wojna z jakąś frakcją w tedy na pewno dadzą ci misję np.wyszkol jednostkę, porwij lorda, sprawdzi co i gdzie się dzieli(zwiady), i atakowanie zamków wspólnie. Jak nie ma to najlepszą metodą to udać się do szynkarza(karczmarz we wszystkich miastach on jest) wtedy powie kto i co ma do zaoferowania, są także u mistrzów gildii, no i od starosty wsi co jest egoistą z misjami i zada jedną misję raz na ruski rok i zadowolony jest z tego.
    Ciemne sprawy najlepiej załatwiać po ciemku. <br /><br />[...] zwycięstwo to bardzo smutna historia.<br /><br />Tak to już bywa, że kiedy człowiek ucieka przed swoim strachem, może się przekonać, że zdąża jedynie skrótem na jego spotkanie.

Offline Abba

• Użytkownik
    • Troll seregant
    « Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 02, 2011, 17:15:02 »
    A czy po pokonaniu zrezygnowałeś z nagrody jaką proponowali?(plus do relacji i honoru) Tutaj potrzebna cierpliwość. Gdy będą czegoś potrzebować raczej Cię nie powiadomią więc raz na miesiąc pofatyguj sie sprawdzić. Lub raz w tygodniu. Może coś się trafi
    Zbyt wysoka sygnaturka została usunięta //Mat Berserker