Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Czy klan Nordic Warriors może zajść daleko?

-Tak, będzie jednym z najllepszych w Polsce!
    23 (22.3%)
    -Tak
    8 (7.8%)
    -Nie wiem
    10 (9.7%)
    -Nie
    14 (13.6%)
    -Taka rzecz by miała zajść daleko?
    48 (46.6%)

Głosów w sumie: 101

Autor Wątek: [Native][NW] Nordic Warriors  (Przeczytany 5557 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Gamevinci

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Być czy nie być?
    [Native][NW] Nordic Warriors
    « dnia: Listopada 15, 2011, 18:10:13 »
    Przedstawiam wam klan Nordic Warriors.

Naszym Okrzykiem jest  ,,Za Nordów!"

Klan Nordic Warriors powstał 2 sierpnia 2011r. Zapraszam wszystkich bardzo serdecznie.

Skład

(click to show/hide)

Naszym celem jest zajść jak najdalej i dobrze się bawić!

REKRUTACJA/ON

Regulamin

(click to show/hide)

Sparingi:

(click to show/hide)

Team Speak:
    (click to show/hide)

Strona Klanowa:
    (click to show/hide)

Serdecznie Zapraszamy! :D

PS:Wiem, wcześniejszy (pierwszy) temat z NW został zamknięty. Teraz chociaż jest poprawnie :)
    « Ostatnia zmiana: Marca 02, 2013, 17:19:56 wysłana przez Rome »
    Nic mi się nie chce...

Offline Mamejok

• BANITA
    • Użytkownik
    Odp: [Native][NW] Nordic Warriors
    « Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 16, 2012, 23:52:49 »
    Kurde GameVinci dobre zasadzki robicie ej :DDD Ostatnio se ide po Nord Townie no nie :DDD i kurde NW_Król_RyczyWół na mnie wyskoczył z dwuręcznym toporem co nie :DDD tak sie kurde przestraszyłem, że aż stara mnie zlała ścierką :DDD Ale kurka zabawia przednia była, jak tak gracie na ClanWarach ( dla Polaków - Klanowe Wojny, wiecie, jak dwa klany lub gildie się biją w trybie bitwa ) to musicie ostro ciąć przeciwnikow :DD Pozdro chłopaki, moze do Was podanko zloze, jak sie sypnie moj klan XDD Ale miejmy nadzieje, ze nie sypnie sie no bo bez klanu bede co nie :DD No to ogolnie narazie, moze do Was podanie zloze potem, ale oby mi sie klan nie sypnal XDD

Offline Lother

• Użytkownik
    • Piwa: -5
    « Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 17, 2012, 11:29:10 »
    Mamejok każdy wie, że chcesz sobie posta nabić, ale przestań odkopywać stare klany które już nie istnieją ! Bez urazy, ale debil z ciebie

Offline Skorupiak

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 17, 2012, 16:42:47 »
    Uwierz, on nie chce nabijać postów, poza tym to nie debil tylko namiastka trolla ( albo troll, nie znam go , ale te czyny to marny " trolling " )

Offline tarzaN

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 17, 2012, 22:11:10 »
    Panowie (Skorupiak i Lother). Od dłuższego czasu obserwuję gracza Mamejok, wzorując się na inspektorze Tequilli z filmu Hard Boiled (pol. Dzieci Triady). I doszedłem do niesamowitych odkryć. Otóz, użytkownik Mamejok to nie marny troll pokroju Goka czy Aharo Var`a. Nie jest to też troll-ekspert pokroju Trebrona, Deadmena czy Kuli.
    Mamejok to wschodząca gwiazda w trollowaniu. Nie oszukujmy się, ale Trebron, Deadmen, Kula, jak i Goku i Aharo powoli się już wypalają. Brakuję im pomysłów, Gokowi nowych tekstów kolegów z sąsiedniego bloku, które tuninguje i powstają teksty typu "Ssij pento" i inne. Mamejok to nowy, świeży troll. Z nowymi pomysłami, wizjami na przyszłość. Wszystko to dowiedziałem się po brutalnym przesłuchaniu Pana Giermka i Pana Adiq`a na krakowskim rynku, gdzie to dziś wpadłem.
    Tak więc, Mat Berserker, wiesz co robić z @Mamejokiem?
    Btw. Wspomniałem, że wzorowałem się na inspektorze Tequilli. Oto i on:
    (click to show/hide)

Offline Mamejok

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Sierpnia 17, 2012, 22:30:06 »
    Cóż Blacha, widzę, że za wszelką cenę próbujesz mnie wydać, ale nie masz na tyle dużych jajek, żeby napisać mój nick wprost. Otóż zrobię to za Ciebie, tak jestem Rapton/Warder/Lygryss/Kondoneusz/Pan_Wiertarka. Więc Michale, nasza wczorajsza kłótnia na TeamSpeaku była zupełnie niepotrzebna, rozumiem, że to jest głównym powodem Twojego posta, który mogą państwo zobaczyć wyżej ? Pewnie spytacie, dlaczego ? Dlaczego mam tu multikonto ? Moim głównym początkowym celem była zemsta na CarpePipce ( znanym także jako CarpeDiem, lub złodziej, odbiegając od tematu, Carpe to lider gildi złodziei, która możecie kojarzyć ze Skyrima ) za zakoszenie konta r3yowi. Starałem się jeźdźic po w.w panu jak tylko się da, wrabiałem go w różne rzeczy, dopóki nie pojawił się na mojej drodze pewien pan o nicku... tarzaN. Otóż Blacha po wczorajszej kłótni na TeamSpeaku żółwi postanowił utrudnić mi moje zadanie i wszczął wojnę Rapton - Blacha. Smutno mi tym bardziej, że nasze prywatne brudy z TSa wynosi na tawernę... Proszę o wybaczenie, ale post napisany jest chaotycznie ze względu na to, że działam pod wpływem silnych emocji, które wywołał u mnie pewien osobnik... Myślę, że domyślicie się o kogo chodzi.

(click to show/hide)

Offline Skorupiak

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Sierpnia 17, 2012, 23:30:38 »
    Cóż Blacha, widzę, że za wszelką cenę próbujesz mnie wydać, ale nie masz na tyle dużych jajek, żeby napisać mój nick wprost. Otóż zrobię to za Ciebie, tak jestem Rapton/Warder/Lygryss/Kondoneusz/Pan_Wiertarka. Więc Michale, nasza wczorajsza kłótnia na TeamSpeaku była zupełnie niepotrzebna, rozumiem, że to jest głównym powodem Twojego posta, który mogą państwo zobaczyć wyżej ? Pewnie spytacie, dlaczego ? Dlaczego mam tu multikonto ? Moim głównym początkowym celem była zemsta na CarpePipce ( znanym także jako CarpeDiem, lub złodziej, odbiegając od tematu, Carpe to lider gildi złodziei, która możecie kojarzyć ze Skyrima ) za zakoszenie konta r3yowi. Starałem się jeźdźic po w.w panu jak tylko się da, wrabiałem go w różne rzeczy, dopóki nie pojawił się na mojej drodze pewien pan o nicku... tarzaN. Otóż Blacha po wczorajszej kłótni na TeamSpeaku żółwi postanowił utrudnić mi moje zadanie i wszczął wojnę Rapton - Blacha. Smutno mi tym bardziej, że nasze prywatne brudy z TSa wynosi na tawernę... Proszę o wybaczenie, ale post napisany jest chaotycznie ze względu na to, że działam pod wpływem silnych emocji, które wywołał u mnie pewien osobnik... Myślę, że domyślicie się o kogo chodzi.

(click to show/hide)
    Żałosnyś, marny trolling noobku, próbuj dalej

Offline Mamejok

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Sierpnia 18, 2012, 00:00:54 »
    Kolejne konto Blachy, który próbuje nastawić cały świat przeciwko mnie ? Lepiej się pilnuj, bo przyjadę do Twojego Lublina i Cię zniszczę. Przesadziłeś Blaszyński, zostajesz oficjalnie wydalony z klanu Żółwi.

Offline Skorupiak

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Sierpnia 18, 2012, 00:08:48 »
    Udawanie Lygryssa marnie ci wychodzi to raz, dwa jeśli "myślisz" że tarzaN to ja , to się mylisz , to jedyne moje konto tutaj póki co

Offline Mamejok

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Sierpnia 18, 2012, 01:22:16 »
    Zgłaszam sprawę do moderacji, właśnie przyznałeś się, że Skorupiak to Twoje multikonto Blacha.

Offline Haller

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Ponad gór omglony szczyt...
    « Odpowiedź #10 dnia: Sierpnia 18, 2012, 01:33:16 »

Naprawdę przepraszam za offtop ale te "rozmowy" w tym dziale... on zdecydowanie powinien być zamknięty. Chociaż... przetrwajmy do Września, po wakacjach znów nadejdzie spokój...
    "Chwal dzień wieczorem, żonę - gdy spalona,
    Miecz, gdy wypróbowany, dziewicę, gdy za mąż wydana
    Lód - gdy się przeszło, piwo - gdy wypite."

Offline Teblar

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #11 dnia: Sierpnia 18, 2012, 08:11:14 »
    Blacha, a jeszcze pół miesiąca temu miałeś konto Graudri, do którego też się przyznałeś, więc na pewno to Twoje jedyne konto?
      Mistrzostwa Świata 2012 Europejska Liga (ENL) 2012 Puchar Polski 2012 Puchar Polski 2013

Offline Mamejok

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Sierpnia 18, 2012, 09:53:18 »

Naprawdę przepraszam za offtop ale te "rozmowy" w tym dziale... on zdecydowanie powinien być zamknięty. Chociaż... przetrwajmy do Września, po wakacjach znów nadejdzie spokój...

I pisze to ktoś, kto bawi się w dzielnego rycerza Bogu/arodzicy w internecie i przed każdym meczem pisze na czacie ,, BOGARODZICA !!!!! ,, ... Jaja sobie robisz człowieku z tym memem ?

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #13 dnia: Sierpnia 18, 2012, 10:05:04 »
    Przynajmniej potrafi się bawić i szanuje zasady klanu oraz "tradycję". A wy (zacna ekipa trolli) potraficie tylko wyzywać, prowokować w wątkach klanowych czy też innych. Bo nie macie odwagi wejść na TS. Po prostu sami potwierdzacie przekaz tego mema -,-
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 18, 2012, 10:15:28 wysłana przez Aharo »

Offline Dealan

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #14 dnia: Sierpnia 18, 2012, 10:08:05 »
    I pisze to ktoś, kto bawi się w dzielnego rycerza Bogu/arodzicy w internecie i przed każdym meczem pisze na czacie ,, BOGARODZICA !!!!! ,, ... Jaja sobie robisz człowieku z tym memem ?

I pisze to ktoś, kto wyzywa wszystkich, nie przyznając się do swojej tożsamości.
    Nie jesteś anonimowy, pamiętaj.