Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Kampanie u Lordów  (Przeczytany 1264 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Djablo99

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Kampanie u Lordów
    « dnia: Listopada 14, 2011, 23:24:13 »
    Witam, mam taki problem. Otóż dość długo gram w M&B reputacji mam 600 relacji z moją frakcją 100, i żaden lord wciąż nie chce ze mną wyruszcyć na kampanie wojenną. Pytałem nawet przyjaciela +39 i to samo. Kiedy będą ze mną współpracować?

PS Ludzi mam 107 a taktykę na 8. Przyjaciel ma dużo mniej ludzi i mniej reputacji.

Offline esese

• Użytkownik
    Odp: Kampanie u Lordów
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 16, 2011, 11:36:35 »
    Aby lordowie przyłączyli się do Ciebie musisz być marszałkiem - inaczej nic z tego. Aby być marszałkiem trzeba mieć dużo przyjaciół wśród lordów - latanie z misjami dla lordów jest nużące, więc jest prostsze rozwiązanie - wysoki honor. Mając 50 honoru i nie robiąc nic poza ratowanie tyłków moich lordów w bitwach byłem marszałkiem co kadencję - wygrywając prawie jednogłośnie. Honor najszybciej się robi poprzez puszczanie wolno pokonanych wrogich lordów - opcja po bitwie ("jesteś teraz moim jeńcem...", "jesteś wolny...").

Offline Djablo99

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Listopada 16, 2011, 14:32:11 »
    aha dzięki

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    « Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 26, 2011, 20:48:08 »
    Mając około 1000 reputacji przyłączał się do mnie nawet sam król, a nawet kilka razy lordowie z relacjami nawet -3. Ale w tamtych granicach właśnie już możesz zostać marszałkiem.
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.