Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Cześć Martin jestem :)  (Przeczytany 1016 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline BezimiennyBohater

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Cześć Martin jestem :)
    « dnia: Listopada 14, 2011, 20:17:20 »
    Siemka nazywam się Martin Musalek i mam 17 lat, tak jestem Czechem od 2 lat mieszkam tutaj u was w Polsce, jest tu bardzo fajnie, mili ludzie itp. Lubię piłkę nożną, kluby moje ulubione= manchester utd, i troszkę mam sentyment do city  :) Co tu dużo o sobię mówić, uwielbiam m&b, historię Polski (głownie tą w wieku 16-20). Nie dam się wyprowadzić łatwo z równowagi ale jak ktoś to zrobi to ma u mnie najechane nieźle, trzymam się zasad i staram się pomóc, jednak czasami sam muszę o nią poprosić. Mam nadzieje, że przydam wam się tutaj i jakoś "ogarnę" aby nie psuć tego forum, mogę o sobie więcej napisać ale aby was nie zanudzać będe odpowiadać na pytania.

Offline Witch King

• Użytkownik
    Odp: Cześć Martin jestem :)
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 14, 2011, 20:39:04 »
    witaj. Widzę że za man utd... Oj niedobrze, City Forever!

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #2 dnia: Listopada 14, 2011, 20:45:51 »
    witaj. Widzę że za man utd... Oj niedobrze, City Forever!
    Coś Ty !
    Liczy się tylko jeden klub !
    CKS CIECHOCINEK !!!!

A co do BezimiennegoBohatera - ładnie radzisz sobie z polszczyzną :)

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Listopada 14, 2011, 20:59:07 »
    Dzięki, raczej tak Polski rozumiem, mam tylko lekkie problemy z przysłowiami ;) co do klubu ja powiem tak, wolę ligę angielską z utd, city, liverpoolem, arsenalem itp. niż pedałków z... a z resztą nie będe nikogo obrażam, ponieważ sądze, że każdy kibicuje komu uważa, jednak WISŁA KKS TAK jest (oczywiście Puławy :)).

Offline gracjan96xd

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Listopada 14, 2011, 21:03:59 »
    Witaj na forum ,   a już jak o tych pedałkach mówisz to wydaję mi się że masz na myśli ligę Hiszpańską ? ;d      Ja też wolę Angielską tylko że ja jestem za Chelsea :D
    No to tak , nie wiem za bardzo co tu napisać więc może lepiej nic tu nie napisze

Offline MikiBar

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #5 dnia: Listopada 14, 2011, 21:13:44 »
    Witaj na forum! Gratuluję dobrze opanowanej polszczyzny. ;) A piłka nożna jest beznadziejna, ale jak ktoś lubi, to niech sobie gra lub kibicuje komu mu się podoba. Myślę że będzie Ci u nas dobrze. Pozdrawiam!

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Listopada 15, 2011, 07:13:43 »
    Witaj na forum ,   a już jak o tych pedałkach mówisz to wydaję mi się że masz na myśli ligę Hiszpańską ? ;d      Ja też wolę Angielską tylko że ja jestem za Chelsea :D
    trafiłęś w sam środek :)
    A co do MikiegoBara, dzięki i też mam nadzieje, że będzie tu fajnie :)