Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [DzikiePola][RP] Rzeczpospolita  (Przeczytany 22075 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Dyorn

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    [DzikiePola] Rzeczpospolita [RP]
    « Odpowiedź #105 dnia: Lutego 01, 2011, 18:28:29 »
    Dobra spoko możemy zagrać ale tak trochę ludzi to my nie mamy xD Z 20 może by nas było :P

Offline MikiBar

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #106 dnia: Lutego 01, 2011, 19:11:14 »
    Dobra spoko możemy zagrać ale tak trochę ludzi to my nie mamy xD Z 20 może by nas było :P
    "Dobra spoko" - co to ma niby znaczyć? Sparing był umówiony z Waszym hetmanem - Pawłem Kaleńskim, który zgodził się na takie warunki (16vs.16). Co do reszty - 8 rezerwistów równie dobrze może być zwykłymi obserwatorami z ulicy, którym trzeba będzie powiedzieć żeby nie grali. Proste.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 05, 2011, 20:04:39 wysłana przez MikiBar »

Offline Wallace

• Użytkownik
    • Wallace (KozaK)
    « Odpowiedź #107 dnia: Lutego 01, 2011, 21:35:50 »
    Wszystko jest już OK (taką mam nadzieje). Dyorn tak zareagował ponieważ Pan jaśnie wielmożny Hetman Paweł Kaleński nie raczył nas o tym powiadomić wcześniej i umówił się na sparing bez naszej wiedzy...
    Freeedom!!!

Offline dynek55

• Użytkownik
    • Ssij
    « Odpowiedź #108 dnia: Lutego 01, 2011, 22:10:36 »
    fajnie wszystko jest gites ale nas jest za mało w klanie 

Offline MikiBar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #109 dnia: Lutego 04, 2011, 20:29:07 »
    Na dzisiejszy trening naszego klanu przyszło tylko 10 osób (1/3 klanu). W związku z tym za mam nadzieję zgodą SH zmniejszymy liczbę graczy do tylu ilu się jutro pojawi na samym sparingu. Okupowanie dedyka odpada, bo na pewno tylu ludzi nie będzie. W klanie mamy kilku hosterów, jeśli któryś z nich się pojawi to chcielibyśmy zagrać na jego serwerze.

Wprowadziliśmy listę obecności na treningach. Nie ma żadnych ograniczeń, że np. za 3 nieobecności wypadasz z klanu. Lista ta jest tylko podglądem na aktywność klanowiczów i ma pomagać hetmanom. Oczywiście łatwiej dzięki temu będzie wyrzucać nieaktywne lub często przeszkadzające osoby.

Cóż, aktywność w klanie niska, ale dobrze że przynajmniej dyscyplina jest. Będę starał się wyrzucać osoby totalnie olewające klan lub niemiłosiernie przeszkadzające, dzięki czemu znajdzie się miejsce dla nowych chętnych.

EDIT:
    Sparing odwołany. Zagramy kiedyś na normalnym dedyku... Nie chce mi się komentować dlaczego, ale przed dedykami będziemy grać co najwyżej po kilka osób, żeby nie było jakichkolwiek problemów z pingiem serwera.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 07, 2011, 20:05:38 wysłana przez MikiBar »

Offline Apocalyps

• Użytkownik
    • Piwa: -6
    « Odpowiedź #110 dnia: Lutego 09, 2011, 19:50:30 »

Zobacz profil Email Prywatna wiadomość (Online)

Odp: OiM DP [KLAN] Lisowczycy Królestwa Polskiego
    « Odpowiedz #6 : Dzisiaj o 19:48:18 »
       Odpowiedz cytując Modyfikuj wiadomość
    Klan RP rzucił mi wyzwanie do pojedynku

Wasz członek - Apocalyps - czyli komp1 lub też komp11 wcześniej dopuścił się obrazy naszego klanu [RP], a teraz swoim dziecinnym zachowaniem ubliżał nam - po wcześniejszych przeprosinach - na serwerach w grze.

Klan Rzeczpospolita takiej zniewagi nie przebacza!

Dlatego wyzywamy Apocalypsa (komp1 / komp11 / kb1) na pojedynek! Będziemy walczyć 3 rundy w trybie pojedynek. Do walki w obronie naszego imienia stawi się Wambo (miałem być ja - MikiBar, chętnie skopałbym Ci tyłek, ale niestety Wambo pierwszy się na to pisał).

Pozwalamy Ci wybrać sobie dogodną datę, ale odrzucenie propozycji równa się z wielką obrazą dla Twojego klanu, a przede wszystkim dla Ciebie. Miałeś odwagę obrażać? Teraz miej odwagę walczyć!

Do skrzyżowania broni!

a więc napisałem panu Mikibar że z chęcią zawalczę na kopie Husarskie z kimś z ich klanu , niestety klan RP przestraszył się

jeżeli ktoś chcę mogę przesłać archiwum z rozmowy z mikibarem

Wyzywam Klan RP do walki  na Husarskie Kopie
    Na Honor Na Boga Na Ojczyznę !!
    Do krwi ostatniej kropli z żył...

Offline MikiBar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #111 dnia: Lutego 09, 2011, 19:54:57 »
    Pragnę przypomnieć, że Apocalyps to ta sama osoba co kb1, i że ma ona tutaj multikonto... A także powielił jeden post w dwóch tematach, co jest czystym idiotyzmem.

Chłopcze... widzę, że nie znasz tu podstawowych zasad (zerowe doświadczenie)... wyzwaliśmy Cię na pojedynek, czyli duel. Każdy musi umieć walczyć piechotą - nawet jak jesteś świetnym kawalerzystą prędzej czy później spadniesz z konia, tym bardziej że nie możesz grać na niektórych mapach konno, bo po prostu się nie da.  Nie chciało mi się pisać, że chodzi o duel na piechotę (jakoś Twoi poprzednicy nie mieli z tym problemu...), a poza tym... warunki zawsze można dopowiedzieć. Nie możesz wyzywać kogoś, kto sam Cię przed chwilą wyzwał! To jest to samo co przymusowa zmiana warunków pojedynku! Twoje warunki są wprost idiotyczne, gdzie decyduje tylko i wyłącznie fart... Żądamy uczciwego pojedynku piechotnego, na szabelki i z podstawowym uzbrojeniem. Jeśli nie jesteś w stanie pojąć tych prostych zasad, to chyba nie nadajesz się ani do gry, a ni tym bardziej do klanu. Pragnę zakończyć tą sprawę najszybciej jak to możliwe, bo już nie mogę na ciebie patrzeć...

niestety klan RP przestraszył się
    Zachowujesz się jak 5 letnie dziecko. Nie możesz zmieniać czyichś warunków.

Decydujesz się na duel (piechota, szabla, podst uzbrojenie, pojedynek) albo automatycznie przegrywasz walkowerem. Nie interesują mnie Twoje warunki, ponieważ MY w tej chwili je dyktujemy - bo to my wyzwaliśmy Cię na pojedynek.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 09, 2011, 19:58:30 wysłana przez MikiBar »

Offline Wambo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #112 dnia: Lutego 09, 2011, 19:59:19 »
    Kiedy ktoś z nas jest obrażany, ktoś przychodzi i robi ci wjazd na chatę jeżeli nie chcesz pojedynku na naszych zasadach to znaczy że się tylko barykadujesz w chacie którą prędzej czy poźniej spalimy. Nie przyjąłeś naszego wyzwania to dlaczego mamy przyjąć twoje? Prawda jest taka że chcesz się wymigać od naszego wyzwania i jeszcze publikujesz to na forum tawerny co jest idiotyczne bo był od tego temat na waszym forum gdzie mieliśmy okazję to załatwić. To wszystko pokazuje tylko że nie dorosłeś do sytuacji.

EDIT DOWN:
    (click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Lutego 09, 2011, 20:08:53 wysłana przez Wambo »

Offline Apocalyps

• Użytkownik
    « Odpowiedź #113 dnia: Lutego 09, 2011, 20:03:23 »
    przepraszam , ale jak już usiłowałem wytłumaczyć na GG  ja gram tylko konnicą.
    a to: "Kiedy ktoś z nas jest obrażany ktoś przychodzi i robi ci wjazd na chatę,barykadujesz w chacie którą prędzej czy poźniej spalimy" jest groźba karalną według kodeksu cywilnego.
    jeżeli chcesz z chęcią  skrzyżuję kopie husarskie z waszym najlepszym husarzem.
    jesteście dużym klanem na pewno ktoś z was umie grać Husarią.

a założyłem nowe konto z powodu zgubienia/zapomnienie pasów na stare.
    przepraszam Administrację i proszę o skasowanie starego konta.

Offline MikiBar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #114 dnia: Lutego 09, 2011, 20:06:43 »
    I tak dostałbyś na husarię, na pięści, na szabelki czy na gruszki. Nie o to chodzi! My wyzwaliśmy Cię na piechotę, a więc na piechotę walczysz albo przegrywasz walkowerem! Nie będziesz stawiał nam warunków już postawionych przez nas. Nie ma czegoś takiego jak "ja gram tylko konnicą", a jeśli naprawdę tak uważasz jednocześnie migając się od dostania w papę, to po prostu nie umiesz grać. Wyzwanie to wyzwanie, na takich warunkach jakie postawiliśmy.

Ty decydujesz w tej chwili tylko o tym kiedy będzie pojedynek, chyba że wolisz nie przyjąć "zaproszenia", czyli przegrać walkowerem.

PS. Przyjaciół szukasz na tej tawernie? Po co przechodzisz tutaj, skoro rozmowa była i na GG i na twoim forum? Wszystko zrobisz, by wymigać się od tego duela?!

jest groźba karalną według kodeksu cywilnego.
    FAIL... powiesz policjii że ktoś chciał pobić twoją postać w grze? xD

Offline Apocalyps

• Użytkownik
    « Odpowiedź #115 dnia: Lutego 09, 2011, 20:08:01 »
    Klan RP rzucił mi wyzwanie do pojedynku

Wasz członek - Apocalyps - czyli komp1 lub też komp11 wcześniej dopuścił się obrazy naszego klanu [RP], a teraz swoim dziecinnym zachowaniem ubliżał nam - po wcześniejszych przeprosinach - na serwerach w grze.

Dlatego wyzywamy Apocalypsa (komp1 / komp11 / kb1) na pojedynek! Będziemy walczyć 3 rundy w trybie pojedynek. Do walki w obronie naszego imienia stawi się Wambo (miałem być ja - MikiBar, chętnie skopałbym Ci tyłek, ale niestety Wambo pierwszy się na to pisał).

Pozwalamy Ci wybrać sobie dogodną datę, ale odrzucenie propozycji równa się z wielką obrazą dla Twojego klanu, a przede wszystkim dla Ciebie. Miałeś odwagę obrażać? Teraz miej odwagę walczyć!

Do skrzyżowania broni!

tu nie pisze nic o szabelkach

przychodzę tutaj , ponieważ widziałeś jak gram husarią i się  boisz  ale ja nie muszę walczyć z tobą czy jakimś wambo tylko z najlepszym Husarzem klanu RP

Offline MikiBar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #116 dnia: Lutego 09, 2011, 20:09:04 »
    Masz rację, akurat tutaj nic o tym nie piszę, i to jest mój błąd. Ale wyzwanie nadal pozostaje moje, więc warunki nadal mogę dopowiedzieć. Nie próbuj się od tego migać.

Offline Apocalyps

• Użytkownik
    « Odpowiedź #117 dnia: Lutego 09, 2011, 20:11:46 »
    Masz rację, akurat tutaj nic o tym nie piszę, i to jest mój błąd. Ale wyzwanie nadal pozostaje moje, więc warunki nadal mogę dopowiedzieć. Nie próbuj się od tego migać.

to tak jak spisać umowę, uzyskać podpis , a w luce między umową a podpisem coś dopisać , bynajmniej nie  dżentelmeńsko.

mikibar nie mam już na ciebie siły , Pojedynek ok. ale na kopie Husarskie.

Offline MikiBar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #118 dnia: Lutego 09, 2011, 20:21:50 »
    W porządku, a więc w rezultacie tego nieporozumienia uważam naszą umowę za nie ważną, a teraz przedstawiam nową. Wcześniej nie myślałem że będziesz aż tak upierdliwy, ale jak wolisz.

Dlatego wyzywamy Apocalypsa (komp1 / komp11 / kb1) na pojedynek! Do walki w obronie naszego imienia stawi się najprawdopodobniej Wambo (miałem być ja - MikiBar, chętnie skopałbym Ci tyłek, ale niestety Wambo pierwszy się na to pisał).

Forma pojedynku:
    Gra: Ogniem i Mieczem: Dzikie Pola
    Serwer: ustalę
    Mapa: Arena
    Tryb: Pojedynek
    Frakcje: dowolne
    Uzbrojenie: podstawowy pancerz, szabla
    Czas rundy: 3 minuty
    Czar respawnu: 10 sekund
    Gramy 3 rundy, liczy się większa ilość fragów
    Data pojedynku: sam wybierz

Odrzucenie propozycji jest równoznaczne z walkowerem.

Do skrzyżowania broni!
    Nie będziesz manipulował naszymi warunkami aby wymigać się od duela.

« Ostatnia zmiana: Lutego 09, 2011, 20:26:54 wysłana przez MikiBar »

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #119 dnia: Lutego 09, 2011, 20:25:42 »
    Kolego @Apocalyps - wyzwanie to pojedynek 1v1. Konnicą to możesz walczyć na różnego rodzaju klanowkach itd.
    1v1 to walka piechurów. Przyjmujesz warunki i walczysz mężnie, reprezentując swoj klan, albo poddajesz się i okrywasz hańbą.
    Szczerze, to wolałbym podejść do pojedynku, niż uciec. Tak jak to było w średniowieczu. Lepiej było podnieść rękawicę i zginąć, niż odejść, okryć się hańba i życ... będąc wytykanym palcami.