Pragnę przypomnieć, że Apocalyps to ta sama osoba co kb1, i że ma ona tutaj multikonto... A także powielił jeden post w dwóch tematach, co jest czystym idiotyzmem.
Chłopcze... widzę, że nie znasz tu podstawowych zasad (zerowe doświadczenie)... wyzwaliśmy Cię na pojedynek, czyli duel. Każdy musi umieć walczyć piechotą - nawet jak jesteś świetnym kawalerzystą prędzej czy później spadniesz z konia, tym bardziej że nie możesz grać na niektórych mapach konno, bo po prostu się nie da. Nie chciało mi się pisać, że chodzi o duel na piechotę (jakoś Twoi poprzednicy nie mieli z tym problemu...), a poza tym... warunki zawsze można dopowiedzieć. Nie możesz wyzywać kogoś, kto sam Cię przed chwilą wyzwał! To jest to samo co przymusowa zmiana warunków pojedynku! Twoje warunki są wprost idiotyczne, gdzie decyduje tylko i wyłącznie fart... Żądamy uczciwego pojedynku piechotnego, na szabelki i z podstawowym uzbrojeniem. Jeśli nie jesteś w stanie pojąć tych prostych zasad, to chyba nie nadajesz się ani do gry, a ni tym bardziej do klanu. Pragnę zakończyć tą sprawę najszybciej jak to możliwe, bo już nie mogę na ciebie patrzeć...
niestety klan RP przestraszył się
Zachowujesz się jak 5 letnie dziecko. Nie możesz zmieniać czyichś warunków.
Decydujesz się na duel (piechota, szabla, podst uzbrojenie, pojedynek) albo automatycznie przegrywasz walkowerem. Nie interesują mnie Twoje warunki, ponieważ MY w tej chwili je dyktujemy - bo to my wyzwaliśmy Cię na pojedynek.