Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Gdzie jest Drużyna Pierścienia i czy w tym modzie są ukryte rzeczy???  (Przeczytany 2503 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Darreur

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Siema!

Szukałem członków Drużyny Pierścienia,ale znalazłem tylko Meriadoka .Szukam Gandalfa,Aragorna Gimlego.Czy możecie powiedzieć mi gdzie są?

I tak jak w drugim pytaniu czy w tym modzie są ukryte np. Zbroje czy Broń

Będę wdzięczny za odpowiedź

Pozdrawiam

Offline ałtsajder

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    Odp: Gdzie jest Drużyna Pierścienia i czy w tym modzie są ukryte rzeczy???
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 09, 2011, 14:56:50 »
    1.Czy kolega czytać nie potrafi?Czy może tylko szybciej klika niż czyta?Masz no temat "Pytania odnośnie TDL 1.011", czy tam tego napisać nie można było?
    2.Gandalfa spotkałem, kiedy odmówiłem współpracy swojemu zwierzchnikowi, gdy na wojnę wołał...
    3.Jeżeli od drużynę pytasz, to w FAQ odpowiedź dostaniesz.Otóż napisane jest, że spotkać ich nie będzie nam dane, że Wojna o Śródziemie trwa, tak jak i drużyna swe zadanie ma.
    4.Jest wiele rzeczy, które w nagrodę dostać możesz, za punkty wpływów, które podczas bitew otrzymasz...W zależności, po której stronie walczysz i na jakiej ziemi, Twe wpływy u okolicznego pana wzrastają....