Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][ŻeliPaPa] ŻeliPaPą  (Przeczytany 28224 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    Odp: [Native][ŻeliPaPą] ŻeliPaPą
    « Odpowiedź #45 dnia: Kwietnia 12, 2012, 21:33:51 »
    To ja dodam coś od siebie, chociaż członek nieaktywny jestem(nie ten członek) :) Podoba mi się, że obydwa klany się pogodziły i postanowiły zagrać wspólny trening :) Przepychanki na tawernie są i będą zawsze, ale do pewnego momentu mam nadzieję, wolę raczej afery :p
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline UFO

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #46 dnia: Kwietnia 12, 2012, 21:37:46 »
    To ja dodam coś od siebie, chociaż członek nieaktywny jestem(nie ten członek) :) Podoba mi się, że obydwa klany się pogodziły i postanowiły zagrać wspólny trening :) Przepychanki na tawernie są i będą zawsze, ale do pewnego momentu mam nadzieję, wolę raczej afery :p

Po prostu Barbarian wbił do klanu i zrobił porządek XD

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #47 dnia: Kwietnia 13, 2012, 10:07:59 »
    Hyral, rozumiem, że ten tydzień ciszy nie nauczył wiele, to teraz na spółkę ze Spiderem94 dostajecie zakaz pisania w dziale klanowym do odwołania.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Sam

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #48 dnia: Kwietnia 14, 2012, 21:14:57 »
    Kompletna załamka, nie dość, że zostałem 2 razy zabity przez debila UFO który był ze mną w teamie na modzie ZOMBIEE, to następnie zostałem zbanowany przez idiotów: UFO, Dzioob, Kula i jakieś inne niedorozwoje z ZP... 
    Niestety niektórzy muszą sobie wyrównywać braki intelektualne team killując w WB.
    I to od razu powód do "płaczu" na tawernie? Żałosne Duczku ...
    Moja miłość :*

Offline Wolfar_666

• Użytkownik
    • Wolfar
    « Odpowiedź #49 dnia: Kwietnia 14, 2012, 21:16:29 »
    Napisałeś tutaj, na sb, wejdź na stronę YAFUD, zrób demotywator, powiedz mamie i utop w umywalce, bo to zbyt straszne przeżycie.

Offline Chidori

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 13
    « Odpowiedź #50 dnia: Kwietnia 14, 2012, 22:00:34 »
    Dosyć tego. Każdy z Refu kto tu napisze coś jeszcze zostanie pociągnięty do odpowiedzialności. A wiecie ze to nie będzie dla mnie problem.
    Tak samo chłopaki z ZP. Nie zniżajcie się do tego poziomu.

Bez klanowi. - Nie wiem po co w ogóle tu piszecie. Nikt was o zdanie nie pyta.

Koniec tej zje***ej dziecięcej kłótni.

Offline Crusader18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #51 dnia: Kwietnia 19, 2012, 15:00:56 »
    No dobra Crusader za denerwowanie mnie na publiku złośliwymi uwagami,wyzywam wasz klan na oficjalny mecz..... Widzę że pora pokazać paru szczeniakom że staty na publiku to nie wszystko.Termin który wam odpowiada możecie wysłać mi na PW.

To są słowa UFO,

UFO, to co było wczoraj na serwerze to nasza sprawa + kilku innych osób które też tam były. O to co ja pisałem rzucaj się do mnie, nie do klanu. 
    " Paru szczeniakom " , to że jestem od ciebie dwa lata młodszy nie znaczy, że jestem szczeniakiem, a to twoje zachowanie wczoraj na serwerze raczej pokazało jaki jesteś

Co chcesz udowodnić meczem ? Jestem pewien że wysoko byście wygrali z moim klanem, ale wskaż mi jakiś cytat gdzie pisałem , że ja jestem od ciebie lepszy , lub gdzie piszę że mój klan jest od twojego lepszy. Z niecierpliwością tego wyczekuje, a wiem że nic takiego nie znajdziesz, bo nic takiego nie pisałem ( mogą potwierdzić to gracze , którzy z nami byli , których chyba nie muszę wymieniać )
    Nie wplątój w to co było klanów. To jest moja i twoja sprawa, a jak tak bardzo chcesz wykazać swoją " wyższosć" pod względem skilla to zapraszam na duela. Pisz do mnie na PW, a najlepiej na forum mojego klanu , które masz w temacie.
    Doceń to że zrobiłem tutaj konto, ale nie oczekuj że ponownie coś tu napiszę. Masz sprawę, wejdź na nasze forum, załóż ambasadę i tam możemy podyskutować.
    Nie załatwiaj naszych osobistych spraw na publicznym forum

sir Luco, chciałbym przeprosić za kłotnię która pośrednio mogła rozpocząć się z mojego powodu, proszę o ponowne otworzenie tematu klanu Sword of Valor, wszystko co chciałem już tutaj napisałem , więc nie spodziewam się żadnych sporów z UFO w tamtym lub tym temacie.

UFO , tak dla przypomnienia - nasze forum masz w naszym temacie

Pozdrowienia dla WSC_CrushTheEvil ;)

Offline Zumbagi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #52 dnia: Kwietnia 19, 2012, 15:08:48 »
    Hmm, nie żebym był złośliwy, ale PW jest to prywatna wiadomość. UFO napisał do ciebie, a mógł tak jak ty, napisać w waszym wątku klanowym, jak to was nie szanuje i wyzywa. Trochę szacunku dla drugiej osoby, a nie, publicznie odpowiadasz na jego wiadomość.

Takie trochę nie w porządku :/

@ ok, zwracam honor, ale niepotrzebnie piszesz takie rzeczy w następnym wątku klanowym ...
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 19, 2012, 15:13:55 wysłana przez Zumbagi »

Offline Crusader18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #53 dnia: Kwietnia 19, 2012, 15:10:57 »
    Hmm, nie żebym był złośliwy, ale PW jest to prywatna wiadomość. UFO napisał do ciebie, a mógł tak jak ty, napisać w waszym wątku klanowym, jak to was nie szanuje i wyzywa. Trochę szacunku dla drugiej osoby, a nie, publicznie odpowiadasz na jego wiadomość.

Takie trochę nie w porządku :/

Nie napisał do mnei żadnego PW ? To jest cytat z zamkniętego z jego winy tematu mojego klanu - SoV, tam nie mogłęm już odpisać

Offline Lucyna

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #54 dnia: Kwietnia 19, 2012, 15:15:22 »
    Temat masz zamknięty z własnej winy, a tak w ogóle dlaczego po prostu nie przyjmiesz wyzwania i nie zagrasz sparingu, nawet jeśli nie dla udowodnienia kto ma rację, ale po prostu dla zabawy?

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #55 dnia: Kwietnia 19, 2012, 15:23:23 »
    Udowadnianie kto ma rację sparingiem? Macie się za oświeconych i inteligentnych ludzi z wiedzą godną XXI wieku a chcecie się do "Sądów Bożych" odwoływać? Patologia pełną gębą...

Oba tematy zamykam, zastanowię się w domu co dalej z wami robić. Chyba, że któryś moderator wcześniej mnie wyręczy.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #56 dnia: Kwietnia 30, 2012, 13:24:00 »
    Panowie co się w ŻeliPapą dzieje? Widziałem na serwerze Kule, Noxa bez tagów, UFO złożył podanie do PE, co się dzieje?
    (click to show/hide)

Offline Teoiss

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #57 dnia: Kwietnia 30, 2012, 13:42:08 »
    Może jakiś kryzys?
    A UFO na 100% do PE nie przyjma ^^

Offline Hajt

• Użytkownik
    « Odpowiedź #58 dnia: Kwietnia 30, 2012, 14:02:12 »
    skąd jesteś taki pewien że nie przyjmą? :)

Offline Blast

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #59 dnia: Kwietnia 30, 2012, 14:39:15 »
    Może jakiś kryzys?
    A UFO na 100% do PE nie przyjma ^^

Na cholerę się udzielasz... Twoje teksty są żałosne. UFO to nie ty jego przyjmą z tego co wiem ciebie już nie przyjęli. 
    Wyrasta nowy retard roku ;O Ale tym razem taki tawerniany.

Co do klanu:
    Dowiedzie się wkrótce... Proszę nie spekulujcie co się mogło stać albo co się stało...

P.S
    Administrację prosiłbym o usunięcie 2 postów tyjajawo oraz hajta.
    Dziękuje.