Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][TBSR]The Best Soldiers Rhodocks  (Przeczytany 2150 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline TBSR_Shakyor9000

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: -15
    • Tępiciel Dilerów Herbatki Owocowej
    [Native][TBSR]The Best Soldiers Rhodocks
    « dnia: Listopada 03, 2011, 15:50:17 »
                                                                                                                      O naszym klanie
                                                                                                                    Data założenia - 10.07.2011r.
                                                                                                             Sztandar- czerwony lew na biało niebieskim tle
                                                                                                  Strona klanowa -  http://www.tbsrklan.bnx.pl/news.php                                                                                                                   
                                                                                                             Ts3 - narazie brak
                                                                                                                Sojusznicy - ZBJ
                                                                                                  Poziom naszej gry - bardzo dobry
                                                                                                   Osiągnęcia - na steam wszystkie,a poza tym narazie nic                                                                                                                      Krótki opis - Ogólnie dobrze nastawiony klan w stosunku do innych.Lubimy wyzwania i dobrą zabawę.Nie chodzi nam oto by tylko piąc sie na szczyty,lecz o zabawę w dobrym towarzystwie.Bardzo chętnie próbujemy nowych rzeczy.Zawsze z milą chęcią rekrutuemy nowych ludzi.Zapraszam w imieniu mojego klanu.Gwarantujemy świetną zabawę,dobrych wojowników,częste treningi oraz wiele innych.
    Shakyor9000 - Wielki Mistrz klanu SP
    Co do goka- wziecie go do repry to jak puszka pandory, zawsze cos odjebie i pozniej reprezentacja bedzie miala problem.
    Czy nazwa działu "Klany Warband" powoduje nagły przypływ testosteronu u użytkowników, który nie pozwala zamknąć japę i chociaż jeden dzień obyć się bez przekrzykiwania się?

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    Odp: [Native][TBSR]The Best Soldiers Rhodocks
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 03, 2011, 16:02:26 »
    Jakieś wymogi rekrutacyjne?
    (click to show/hide)

Offline Baldwin

• Użytkownik
    • Piwa: 203
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #2 dnia: Listopada 03, 2011, 16:05:12 »
    Jakieś wymogi rekrutacyjne?
    Nie masz co liczyć Blacha , masz za low skilla :) Życzę wam powodzenia.
    Pozdrawiam Baldwin.
    https://youtu.be/WKfo9naU2Nw
    Uh, I'ma make sure they remember me
    'Cause I walk around with lot of enemies

Offline Teblar

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #3 dnia: Listopada 03, 2011, 16:15:14 »
    Istniejecie miesiąc i nie macie komunikatora głosowego?! No to powodzenia...
      Mistrzostwa Świata 2012 Europejska Liga (ENL) 2012 Puchar Polski 2012 Puchar Polski 2013

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #4 dnia: Listopada 03, 2011, 16:26:52 »
    Osiągnięcia: na steam wszystkie

o.0 tym mnie rozbawiłeś !

Hm, powodzenia ! Chociaż o samym liderze dobrego zdania nie mam, głównie z dwóch rozmów na TeamSpeak`u PE z Tobą.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #5 dnia: Listopada 03, 2011, 16:30:06 »
    Poziom naszej gry - bardzo dobry

O tym pogadamy jak już pokonacie RN albo REF, jak wam idzie?

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Misiek_007

• Użytkownik
    • Piwa: 0
      • www.tkos.aaf.pl
    « Odpowiedź #6 dnia: Listopada 03, 2011, 16:30:13 »
    Życzę powodzenia w imieniu MA. Ale moim zdaniem (tak jak już ktoś wyżej pisał) bez TSa czy innego komunikatora długo nie pociągniecie..

Offline Solejók

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #7 dnia: Listopada 03, 2011, 16:48:30 »
    Jezus Maria Józef, lepszej nazwy nie było?

Offline Yoda

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #8 dnia: Listopada 03, 2011, 16:51:04 »
    Ooo, Shakyor wreszcie przedstawił swój klan na tawernie. Tylko poza liderem nikogo z tym tagiem nie widziałem ...

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #9 dnia: Listopada 03, 2011, 16:57:08 »
    Dlaczego tylko mnie zalatuje prowokacją? ,,Poziom skilla - bardzo dobry'' - nie grali nigdy z nikim spara, nigdy nikogo z tego klanu nie widziałem, nie wiem skąd taki wniosek... Chyba że po dobrych statach na TDMie, to tak...

Brak TSa po miesiącu istnienia? What? W Killera223 się bawisz?

Do tego idiotyczna nazwa, kojarzy się z trzydniowym klanem Olka.... Aż podejrzanie się kojarzy.

Brak listy członków, więc za dużo pewnie tego nie jest...

Ale oczywiście, życzenia powodzenia już napływają! Ode mnie też, szczere życzenia, zpwnujecie 22nd na lajcie, uciekną jak was zobaczą, serio. :O
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline jurdas

• Użytkownik
    • Piwa: 31
    • PE_giermek_Jurdas
    « Odpowiedź #10 dnia: Listopada 03, 2011, 16:58:40 »
    Ja widziałem jednego gościa, ale poziomem gry to nie przerażacie wbrew temu, co piszesz na tawernie. Mimo wszystko powodzenia hahaha
    [wycięte z banlisty]blackhawk (13.08.2012) - prowokacje- zakaz pisania do odwołania. //sir Luca

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #11 dnia: Listopada 03, 2011, 17:03:05 »
    Ale oczywiście, życzenia powodzenia już napływają! Ode mnie też, szczere życzenia, zpwnujecie 22nd na lajcie, uciekną jak was zobaczą, serio. :O
    Chyba będąc na respie z nimi.... a na serio, to 22nd już chyba zakończyło aktywną działalność w Native i przerzucili się na mody (chyba cRPG głównie), które są dla nich już forma "emerytury".

Offline ignatus

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #12 dnia: Listopada 03, 2011, 17:18:24 »
    Hmm chyba  kilka razy widziałem klan na bitwie - ale żeby wyróżniał się ponad przeciętność skillem to nie zauważyłem, raczej wręcz przeciwnie- ale wiara w siebie to podstawa:) Choć skoro uważacie się za tak dobrych to zgrajcie choć jeden sparing z kimkolwiek

Offline Pablord

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #13 dnia: Listopada 04, 2011, 15:14:09 »
    Serdecznie zapraszam do dołączenia w nasze szeregi. W klanie panuje miła i przyjazna atmosfera. Sam jestem członkiem TBSR i jestem z tego bardzo zadowolony :)

Offline Castlebreaker

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #14 dnia: Listopada 05, 2011, 12:12:38 »
    To jest już was dwóch? ;-)