Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: 2 Pytania  (Przeczytany 1155 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline OG_lot

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    2 Pytania
    « dnia: Listopada 02, 2011, 14:18:00 »
    Witam :-)
    Mam do was 2 pytania dotyczące rozgrywki:
    1. Mój główny problem - jak rozpocząć oblężenie miasta/zamku? Dołączyłem do Rzeczypospolitej, mam około 40 osobową armię, czy to liczebność może być przeszkodą, czy potrzebuje więcej ludzi? W czym może być problem?

2. Krótko - gry dołączyłem do Rzeczypospolitej, po rozmowie z Królikiem Kaziem dostałem zadanie ,,Potop" Nie jest dokładnie wytłumaczone o co chodzi, i nie wiem jak je wykonać.

Offline NIFN

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    Odp: 2 Pytania
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 02, 2011, 14:39:56 »
    1. Mój główny problem - jak rozpocząć oblężenie miasta/zamku? Dołączyłem do Rzeczypospolitej, mam około 40 osobową armię, czy to liczebność może być przeszkodą, czy potrzebuje więcej ludzi? W czym może być problem?
    Wg mnie masz wystarczającą ilość ludzi, by móc rozpocząć szturm (sam za czasów testów miałem z 15 osób w oddziale i wszystko działało). Nie rozpoczniesz ataku (tj. nie wyświetl Ci się taka możliwość), gdy Twoje stosunki z daną frakcją są równe, bądź większe od 0, bądź jeśli miasto/twierdza jest już oblegana.
    2. Krótko - gry dołączyłem do Rzeczypospolitej, po rozmowie z Królikiem Kaziem dostałem zadanie ,,Potop" Nie jest dokładnie wytłumaczone o co chodzi, i nie wiem jak je wykonać.
    "Porozmawiaj" ze szlachciami opcja dialogową typu "Co mogę zrobić, by pomóc Rzeczpospolitej" - jeden z nich powinien poinformować Cię, co robić dalej.

Pozdrawiam!

Offline OG_lot

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Listopada 02, 2011, 14:50:19 »
    Wg mnie masz wystarczającą ilość ludzi, by móc rozpocząć szturm (sam za czasów testów miałem z 15 osób w oddziale i wszystko działało). Nie rozpoczniesz ataku (tj. nie wyświetl Ci się taka możliwość), gdy Twoje stosunki z daną frakcją są równe, bądź większe od 0, bądź jeśli miasto/twierdza jest już oblegana."Porozmawiaj" ze szlachciami opcja dialogową typu "Co mogę zrobić, by pomóc Rzeczpospolitej" - jeden z nich powinien poinformować Cię, co robić dalej.

Pozdrawiam!
    Bóg zapłać :D Czas zbierać wojsko, i pomóc RP, bo jak tak dalej pójdzie,to się Szwedzi do Warszawy przebiją :D Dzięki wielkie, pozdrawiam.

Offline Madrian

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Listopada 06, 2011, 19:00:53 »
    Ja jak rozmawiam ze szlachcicami, każą mi bić Szwedzina. Problem w tym, że obecnie mam pokój między RP i Szwecją. Ale pewnie nie długo, bo już ruskich prawie wybiłem. Jedna twierdza im została. :P

Offline Rapodegustator

• Użytkownik
    • Piwa: -38
    « Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 30, 2011, 23:16:10 »
    Gościu, nic nie podbijaj, a teraz jak rosje zdobyłeś to nie skończysz fabuły.
    Zeby osiagnac rzeczy trudne potrzeba czasu. Zeby osiagnac rzeczy niemozliwe potrzeba go troche wiecej.