Salve.
Trochę czasu minęło, ale mam lenia na rysowanie czegoś większego, a że idą święta to i coś świątecznego wygrzebałem hehe. Oczywiście tradycyjnie coś z Warbanda, coś co miałem już miesiąc temu robić ale mi się nie chciało. Wiem, jestem leniwy.
45. ,,Wykwintne zachowanie,, ,cóż miks podobnych sytuacji i na zwykłych deathmeczach, czy bitwach...zwalanie winy na system, wywyższanie się, norma. Oczywiście Swadia z ,,nobskimi ciężkimi lancami,, jak to ktoś rzekł kiedyś to ci sami w drugiej bitwie :)
46. A to był mój chyba pierwszy komiks... jeszcze w kompie kolorowany hehe.
47. Zastanawialiście się kiedyś jak w świecie fantasy spędzają święta? Chyba nikogo nie powinien zdziwić fakt iż to krasnoludy robią za mikołaja hehe. (Niedokończony bez cieni, nie chce mi się).
48. To kiedyś na zje... konkurs w RoM. Chodzi o to że gracze mają wyje... (tak, bo mają) na święta, i biją lvl w Śnieżnym Rogu, ot na świątecznie spędzających czas minotaurach. Oczywiście pro elf zakupił sobie za diaski czapeczkę i brodę mikołaja :D
49. Kod/t Leonarda. Większy sens ma w wypowie słowa ,,kod,, ;)
50. Kolejne rympcerskie przygody spotkań z turystami.
Do zrobaczenia na kolejnym oblężeniu Zamościa gdzie dzielni wikingowie z rogami będą bronić ceglaną palisadę przed zakusami rzymian pod wodzą lorda Mrokokoko.