Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Warband - pojawia się błąd  (Przeczytany 1893 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Dezallus

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Warband - pojawia się błąd
    « dnia: Października 26, 2011, 13:13:39 »
    Witam. Warband zawsze działał  mi bardzo dobrze. Teraz się to zmieniło.

Wybieram moda i klikam "Graj w Mount & Blade". Oczywiście na samym początku jest filmik z deszczem, więc używam esc by go ominąć.
    Potem pojawia się czarny ekran. Na nim jest jedynie powiększony kursor. Wywala mnie do pulpitu. Na nim wyświetla się błąd. Zapewne domyślicie się jaki błąd mam na myśli, ale tutaj jest fotka : http://img26.imageshack.us/img26/3721/bd1r.png

Dodam, że dzieje się to przy próbie uruchomienia każdego moda, nawet native. Warband'a mam oryginalnego, na Steamie. Wielokrotnie kasowałem grę i ściągałem ze Steama, lecz zawsze działo się to samo. Naprawdę nie mam pojęcia o co z tym chodzi. W plikach gry w ogóle nic nie robiłem.

Jeśli ktoś z was miał podobny problem i go rozwiązał lub wie co zrobić to niech napisze tutaj co powinienem uczynić. Z góry dziękuję. :)

Offline klawisz

• Użytkownik
    Odp: Warband - pojawia się błąd
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 01, 2011, 16:52:00 »
    ja mam tak samo chyba trzeba zrobic formata ale ja z tym musze poczekac

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #2 dnia: Listopada 01, 2011, 23:18:23 »
    Może to coś związanego z runtime...
    Pobierz i zainstaluj najnowszy Microsoft Visual C++ Redistributable, może pomoże.

Offline SaddamKrK

• Użytkownik
    • Piwa: 59
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #3 dnia: Listopada 02, 2011, 21:41:12 »
    Jak pojawi ci się to okienko, to kliknij "Wyświetl raport o błędach", zrób screena i wrzuć go na forum. Wtedy ci pomogę. Teraz nijak się nie da - błąd może dotyczyć czegokolwiek.

Offline Thorgas

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 08, 2011, 21:46:43 »
    Siemano. Zrobię upgrade tematu, który kolega wyżej zaczął.
    Mam ten sam problem. Próbowałem wszelkich prób jego naprawienia, ale wszystkie zakończyły się moim fiaskiem. Podaję zrzuty ekranu z raportem o  błędach:
    http://imageshack.us/photo/my-images/683/bd2wk.png/
    http://imageshack.us/photo/my-images/684/bd1t.png/

Offline SaddamKrK

• Użytkownik
    • Piwa: 59
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #5 dnia: Grudnia 08, 2011, 22:21:02 »
    ntddll.dll to kernel. Obawiam się, że bez reinstallu systemu się nie obędzie. Ewentualnie spróbuj przeinstalować sterowniki do grafy, uprzednio odinstalowując je i czyszcząc rejestry (np. za pomocą tego: CCleaner). Jeżeli to nie pomoże, to format kompa i nowy Windows.