Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Latające - zakopane zamki i miasta  (Przeczytany 859 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Pajdax22

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Latające - zakopane zamki i miasta
    « dnia: Października 25, 2011, 16:42:23 »
    Witajcie, mam bardzo dziwny problem, od niedawna gram w Warband (muszę powiedzieć że gra jest miododajna ;) ). Od początku używam moda Floris Expanded Mod Pack 2.41a oraz Warband wersji 1.143.

Jaki jest problem?

Wszystko w grze działa dobrze jednak gdy szturmuję zamek on... Lewituje w powietrzu, dosłownie niektóre lewitują częściowo (jedną stroną opierając się  o szczyt wzniesienia, inne całkowicie gdzieś w powietrzu wiszą ;) kolejne są zakopane, problem w tym że niektórych zamków nie jestem w stanie przez to zdobyć bo ... Nie da się dosięgnąć drabiny, lub część drabiny jest w jednym miejscu inna zaś część znajduje się gdzie indziej :/

Czy ktoś wie jaki może być problem i jak go rozwiązać? Z góry dziękuję za pomoc ;)

Offline huth

• Piwa: 451
    Odp: Latające - zakopane zamki i miasta
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 25, 2011, 17:17:20 »
    napisz to pytanie w tym -> http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=6807.0 wątku, bo ten dział niekoniecznie jest tak często odwiedzany przez grających we florisa.

Ale żeby nie było, że jakoś sie nie zainteresowałem: czy ten problem dotyczy także native? Jeśli tak, to coś się sknociło i chyba potrzebny jest reinstall.