Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: RGL ERROR  (Przeczytany 3061 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Budyniowy

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    RGL ERROR
    « dnia: Października 19, 2011, 17:11:08 »
    Witam

Może zacznę moją historię od początku.Najpierw ściągnąłem moda pt. A Clash of Kings.Okazało się ,że działa na wersji gry 1.143.Więc ściągnąłem patcha z stąd http://www.pcworld.pl/ftp/mount.blade.warband.patch.html i zainstalowałem.Później ,gdy ściągnąłem ten mod ,nie było instalki tego moda tylko sam folder z tym modem.Więc wrzuciłem ten folder do Modules i odpaliłem m&b .Wziąłem mod A Clash of Kings i wyskakują mi takie błędy(jeden po drugim):hlsl_data_handles[9] is not valid i hlsl_data_handles [45] is not valid.Następnie po zaakceptowaniu tych errorów ,pojawia się czarny ekran na 3/4 ekranu: i następnie pokazuje się error: .Po odpaleniu samego nativa jest to samo tylko po tym czarnym ekranie na 3/4 ekranu pojawia się menu gry i można grać ,ale nie pokazuje mi różnych rzeczy.Po wywaleniu tego moda z modules nadal jest tak samo.

Pozdrawiam

PS:Nie wiedziałem ,gdzie napisać ten temat więc za to przepraszam ,bo miałem wątpliwości czy w problem z modami czy problemy techniczne gry.Mam nadzieję ,że pomożecie rozwiązać mi mój problem.

EDIT:Szukałem przez cały dzisiejszy dzień ,lecz nie znalazłem odpowiedzi na mój problem więc zakładam ten wątek

« Ostatnia zmiana: Października 19, 2011, 17:27:04 wysłana przez Budyniowy »

Offline Lord Reginald

• Użytkownik
    • UMAD?
    Odp: RGL ERROR
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 19, 2011, 20:24:42 »
    Oryginalna gra czy lewa?

PROBLEM?

Offline Budyniowy

• Użytkownik
    Odp: RGL ERROR
    « Odpowiedź #2 dnia: Października 20, 2011, 12:12:35 »
    Oryginał.Ale już sobie poradziłem.Zainstalowałem od nowa wszystko i chodzi!