Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Niewidzialny nick  (Przeczytany 5493 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline michael860

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Niewidzialny nick
    « dnia: Października 18, 2011, 19:56:45 »
    Hejka mam nietypowe pytanie albowiem chodzi o to jak zrobić niewidzialny nick w M&B warband multiplayer ? pare razy widzialem , że ktoś ma niewidzialny i na liście jest pustka zamiast jego nicku...Wiecie jak to zrobić ? Sam mialem tak ale nie pamietam jak on powstał

Offline Forel

• BANITA
    • Użytkownik
    • Galerian
    Odp: Niewidzialny nick
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 18, 2011, 19:58:47 »
    Zostawcie Barbaleba
    Nie wyzywajcie go
    On z serwa wciąż ucieka
    W tym nie ma równych on!

Offline michael860

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Października 18, 2011, 20:00:04 »
    Jak masz spamować zdjeciami na forum to dziekuje

Offline LoR

• Użytkownik
    • Złap masy
    « Odpowiedź #3 dnia: Października 18, 2011, 20:23:53 »
    a po co Ci to?żeby teamkillowac,spamować czat i trololować?

Offline michael860

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Października 18, 2011, 20:26:24 »
    Nic z tych rzeczy poprostu chce mieć pusty nick.....Ile razy zdarzylo ci sie ze wywalaja cie z serwa za nic ?

Offline Matim

• Użytkownik
    • Piwa: 54
    • Matim loves you
    « Odpowiedź #5 dnia: Października 18, 2011, 21:50:58 »
    Odyseusz mały się znalazł :D

Nie ma niewidzialnych nicków, jedyne co możesz zrobić to zastosować legendarną spację.

Offline michael860

• Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Października 19, 2011, 12:53:32 »
    Ta legendarna spacja brzmi ciekawie tylko nie ma kogo kto mógłby mnie w tą tajemnice wtajemniczyć : D a co do pustego nicku to jest : D Bo sam mialem...Postac w multi mi sie jakos zbugowala glowa byla lysa twarz bardzo znieksztalcona i pusty nick....sam sie zdziwilem jak to sie stalo ale bylem originalny na serwie i sam Admin dopytywal sie jak to zrobic ;P

PS : mówili na mnie NoName ; D
    « Ostatnia zmiana: Października 19, 2011, 12:57:10 wysłana przez michael860 »

Offline inco

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Października 19, 2011, 13:54:22 »
    Pusty nick, czy jakieś inne zniekształcenie nicku poprzez jego niestandardową modyfikację (nie licząc chyba spacji) to najszybsza metoda na dostanie na serwerze bana. Większość głownych adminów serwerów tego typu rzeczy nie lubi i nawet jak to jest pusty nick, że nie można go zbanować poprzez kliknięcie w grze, to zwykle to robią administratorzy przez przeglądanie logów serwera.

Pozdrawiam
    Piotr

Offline Lord Typhoon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • a.k.a. Tajulek
    « Odpowiedź #8 dnia: Października 20, 2011, 20:37:37 »
    Nie ma to jak nabijanie postów... Nowa czcionka (lub pokombinowanie w plikach) to jedyne znane mi rozwiązanie.

Offline Matim

• Użytkownik
    • Piwa: 54
    • Matim loves you
    « Odpowiedź #9 dnia: Października 22, 2011, 07:46:46 »
    -Nie bądź taki ponury!-Powiedział kłapouchy do prosiaczka

Offline Piasek300

• BANITA
    • Użytkownik
    • Tigorner
    « Odpowiedź #10 dnia: Października 29, 2011, 23:20:53 »
    Od niewidzialnego nicku lepszy jest brak nicku :) ban poprzez panel admina w grze  jest niemożliwy :) Jedynie można takiego "Ninje" za pomocą konsoli servera zbanować ,co jest dla admina głównego dość dłuższym i gorszym rozwiązaniem ze względu na wyłączenie servera. Wiem jak zrobić by nie mieć nicku/znaki w nicku/niewidzialny nick,  lecz tego ci nie powiem, gdyż co mi to da ? Ta sztuka jest przekazywana tylko dla wszystkich zaawansowanych trolli na polskiej scenie WB lecz zdarzają sie przypadkowe wyjątki, a nie bez powodu mało osób wie jak to zrobić, gdyż co to by była za sztuka gdyby wszyscy o tym wiedzieli ? Raczej ci nikt o tym nie powie co również ja uczynię :) Zatem młody padawanie, twa moc niewystarczająca by posiąść te wiedze :D

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #11 dnia: Listopada 12, 2011, 14:19:45 »
    Jedynie można takiego "Ninje" za pomocą konsoli servera zbanować ,co jest dla admina głównego dość dłuższym i gorszym rozwiązaniem ze względu na wyłączenie servera.

Nie trzeba wyłąćzać serwera... Po prostu w logach patrzysz, kiedy "noname" się zalogował, kopiujesz jego ID i piszesz , żę blablabla permanently banned by blablabla i jest już po gościu...
    (click to show/hide)