Jak to nikt nie zagląda? A ja to co? -.-
Cóż, bugi są, zresztą można o nich przeczytać w readme.
Ja mam kilka zastrzeżeń:
1) Moim zdaniem współczynniki pancerza w ogóle można pominąć (albo przyznać każdej "zbroi" taki sam współczynnik) i zrobić ubrania tylko "dla wyglądu" ;) bo póki są różnice w ochronie, to wiadomo, ze każdy gracz bierze te najlepiej chroniące ciuchy ^^ (myślę, ze to będzie Lordly Black\Brown Coat [+25 do ochrony ciała])
2) Zniwelować dziwną wagę (kto to widział, żeby kapelusz ważył 11 kg? o.O )
3) Odległość nie powinna mieć aż tak wielkiego wpływu na zadawany damage, ponieważ trafiam wroga z karabinu (rzekomo 250 kłutych) (współczynnik trudności strzału 2.0) i zadaję mu może 20 damage od strzału w głowę, a w ciało to 0-10 -.- innymi słowy broń jest efektowna na niedaleki dystans (1.5 myślę, można zadać nawet 500 damage od strzału w głowę)
4) Ja bugów zbyt wielu nie napotkałem na szczęście, ale wkurza mnie to, że postać zaczyna na 7 lvl i żeby następny wbić potrzeba 8000 PD, a zanim je nabijemy na bandytach to często jesteśmy poważnie poranieni a jak nie wzięliśmy kompana albo skilla do leczenia ran to ciężko jest na początku
5) Przykładowo - trzy karabiny mają celność 100 (skill do użycia = 170 dla każdej z nich), a mimo to Foreign Regiment Rifle jest celniejszy od np. Cawalry Burnside Rifle i od Spingfield Rifle
6) Showdowns - kiedy wylosuje nam broń palną, brakuje amunicji. Dziwnie ustawione nagrody - 770 za zwycięstwo, a tylko 35 za 20 zabitych -.- sprawia to, żę nie warto walczyć. Turnieje - nagrody te same podobnie jak maksymalne możliwe stawki.
7) polowania na zwierzęta - tak naprawdę trzeba zabić niewidzialnego jeźdźca, a jeśli zabijemy wierzchowca, to jeździec spada na ziemię, ponieważ jest niewidzialny nie jest łatwo go zabić nawet korzystając z mapy. Moim zdaniem autor powinien to rozwiązać tak jak w TLD (mówię o wargach które po utracie jeźdźca wciąż walczyły [ponieważ pojawiał sie kolejny NIEWIDZIALNY JEŹDZIEC] ale tutaj po zabiciu wierzchowca (konia/wilka) on jakby ginął sam (znikał?) )