Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Umiejętności  (Przeczytany 1057 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Armageddon

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Umiejętności
    « dnia: Października 18, 2011, 03:15:26 »
    Gdy buduję na przykład młyn w wiosce pisze mi, że towarzysz Jeremus na przykład ma największe umiejętności inżynieryjne ale dużo moich towarzyszy jak również ja też mam takie umiejętności ale nie aż tyle. Moje pytanie brzmi. Czy jeżeli ktoś w oddziale ma jakąś umiejętność na 5 a bohater na 4 to znaczy, że wydałem punkty umiejętności na marne czy to się sumuje wszystko? To pytanie jest trochę nie zrozumiałe nawet dla mnie ale na kacu jestem więc wybaczcie.

Offline matilon

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Umiejętności
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 23, 2011, 21:26:44 »
    Tak, wydałeś je na marne, gdyż liczy się tylko ta najwyższa. Czyli w Twoim wypadku 5.

Offline huth

• Piwa: 451
    Odp: Umiejętności
    « Odpowiedź #2 dnia: Października 23, 2011, 23:00:22 »
    od skillu gracza jest także premia(w nawiasie na ekranie drużyny po prawej). Chyba idzie to tak, że przy skilu 2 jest +1, 5: +2 itd., ale mogę się mylić.
    Więc nie do końca źle zainwestowałeś, ale być może lepiej było wydać te punkty na coś innego.