Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Przypowieści Moodego (czyli moje)  (Przeczytany 1013 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Swadians

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Przypowieści Moodego (czyli moje)
    « dnia: Października 17, 2011, 21:35:01 »
    Ostatnio z nudów zaczołem pisać takie nie śmieszne i w ogóle głupie na maxa przypowieści.Wstawie tutaj link do downloadu pierwszych 3 tomów a raczej 3 małych dokumentów w których wyrażam swoje złote myśli... nie wiem po co to ale dobra:

http://www.przeklej.pl/plik/przypowiesci-moodego-tomy-od-i-iii-zip-0033ga8ph5e23sp
    Hitler był zły ale Long Cat jest jeszcze gorszy...

Offline Barudokuku

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Zbieracz puszek
      • (nie)Oficjalne Forum Antyfanów CD-Action
    Odp: Przypowieści Moodego (czyli moje)
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 17, 2011, 23:17:06 »
    Nie dość, że większość nieśmieszna, to jeszcze żadne nie jest Twoje. Nie robi się takich rzeczy, kolego.
    Ileśtam procent kogośtam robi cośtam. Jeśli należysz do iluśtam procent pozostałych, wstaw to gdzieśtam.
    Wyobraź sobie też, że tutaj jest jakiś fajny tekst pokazujący, jak bardzo jestem nieskażony mediami, propagandą i tak dalej i ogólnie coś, co sprawi, że wszyscy będą wiedzieli, że nie lubię czegośtam.
    Oczywiście, możesz też sobie wyobrazić tutaj jakieś mHroczne/lolowate/jestem-taki-zarąbisty zdanie po angielsku. Ot, choćby traktujące o śmierci czy religii, coby pokazać, że jestem ateistą.

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    Odp: Przypowieści Moodego (czyli moje)
    « Odpowiedź #2 dnia: Października 17, 2011, 23:24:45 »
    Zaciekawiła mnie wypowiedź muzykalnej sowy, więc pobrałem to toto. I trochę... żałuję, że to zrobiłem. Te ,,Trzy tomy'' To kilkanaście linijek wulgarnych, tępych rymowanek, a pozostałe kilkanaście ,,złotych myśli''... mam wrażenie, że gdzieś już widziałem (a Life is brutal and full... etc. widziałem na 100%). I jeszcze to opublikowałeś na tawernie. Na jaką cholerę?
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński