Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][MA] Mystic Angels  (Przeczytany 8925 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

KrzykPL

• Gość
    Odp: [Native][MA] Mystic Angels
    « Odpowiedź #45 dnia: Listopada 06, 2011, 01:43:48 »
    W imieniu nowego klanu BC proponuję sparing jutro o 18.00 na serwerze który załatwię do jutra (już porwadziłem rozmowa z adminem tylko na wasze potwierdzenie czekam).
    Odezwijcie sie czy morzecie!!!

Możemy grać 5vs5 lub 7vs7

A apocalypsa już nie słycamy niech sobie płacze głupi dzieciak. teraz chce nas hejtować

Offline Resid

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #46 dnia: Listopada 06, 2011, 11:20:38 »
    super, ja z PK też mam sparing na sobotę ustalony :D
    Aharo
    Nic nie mieliśmy ustalone,nie prze ze mnie lub osoby wyznaczonej,a gracz z którym podobno rozmawiałeś nie wie o co chodzi.
    ps-był zawieszony w klanie.

Offline Aharo

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #47 dnia: Listopada 06, 2011, 11:32:48 »
    Tak, wiem zostało to ustalone już, nie musimy do tego wracać, ale pilnuj swoich ludzi by nie ustalali nic bez zgody. To tak na przyszłość. ;)

Offline Filcefix

• Użytkownik
    • Piwa: 148
    • Średniowiecze, zabawy tarczą i mieczem.
    « Odpowiedź #48 dnia: Listopada 06, 2011, 15:07:11 »

Odezwijcie sie czy morzecie!!!

O Matyldo! Sam nie jestem orłem z ortografii ale bez przesady.

Offline Misiek_007

• Użytkownik
    • Piwa: 0
      • www.tkos.aaf.pl
    « Odpowiedź #49 dnia: Listopada 06, 2011, 15:11:06 »
    Z tego co wiem, to u Berserkerów tylko Apo, HK i Aragorn ustalają mecze z innymi klanami, a ponad to, to podważam wiarygodość istnienia "nowego" BC. Więc niestety odmawiam.

Offline supremowy23

• Użytkownik
    « Odpowiedź #50 dnia: Listopada 06, 2011, 21:15:10 »
    Może Ja opowiem kulisy tego klanu, a więc za kulisami MA:
    Początkowo miał być to klan dla grupki przyjaciół z reala, ale stało się inaczej...
    Wszystkie sparingi,mecze  zamiast tych którzy mieli grać, grali najemnicy min. z PE, BC, i innych klanów
    Co jest patologicznego w tym klanie, hmmm... wielki dowódca Toro(jego poprzednie klany:PE ,GSE, WD, Wolfpack, HITMEN, IPL, FL, ZBJ, WD, MA, CoR, SE, ZKM, VG, KoH, RTF, BC, PK, TKL, RoJ, NW, Legendary Palading, HF, DS, GW, EWN, GR, BS, ROMA, SWADIA, JP, GLADIATOR, JATU, HS, ER, FLP, WEV, ROS, ROD, WRZ, MC, ZKP, BS, SD, PW, AC, VII, TS, WojT, Me Gusta, Zakon Kyuu, BoB, Mroczni Nekromanci, JZ i Reprezentacja Polski Warband 2011.)
    Naczelnik-niezły dzieciak,13 latek który potrafi jedynie płakać.
    Generał peasant najemnik
    Zoo-Najemnik
    Sentinel-Najemnik
    Krzyżowiec-najemnik

W sumie, ponad połowa składu na meczach to byli najemnicy, i jest to jedyny powód dla którego MA  coś grało.

Odradzam gry z tym pseudo klanem, ponieważ grając z nimi, wcale z nimi nie gracie.

PS: Kleszcz oderwany.

Offline SirKula

• Użytkownik
    « Odpowiedź #51 dnia: Listopada 06, 2011, 21:22:00 »
    to w takim razie z kim dzisiaj gralismy?:D
    ''Kto umarł tez nie żyje'' -Champion

Offline Zjadacz chleba

• Użytkownik
    • Piwa: 24
    • REMOVE BUŁKI
    « Odpowiedź #52 dnia: Listopada 06, 2011, 23:09:20 »
    Początkowo miał być to klan dla grupki przyjaciół z reala, ale stało się inaczej...
    Wszystkie sparingi,mecze  zamiast tych którzy mieli grać, grali najemnicy min. z PE, BC, i innych klanów
    Co jest patologicznego w tym klanie, hmmm... wielki dowódca Toro(jego poprzednie klany:PE ,GSE, WD, Wolfpack, HITMEN, IPL, FL, ZBJ, WD, MA, CoR, SE, ZKM, VG, KoH, RTF, BC, PK, TKL, RoJ, NW, Legendary Palading, HF, DS, GW, EWN, GR, BS, ROMA, SWADIA, JP, GLADIATOR, JATU, HS, ER, FLP, WEV, ROS, ROD, WRZ, MC, ZKP, BS, SD, PW, AC, VII, TS, WojT, Me Gusta, Zakon Kyuu, BoB, Mroczni Nekromanci, JZ i Reprezentacja Polski Warband 2011.)
    Generał peasant najemnik
    Zoo-Najemnik
    Sentinel-Najemnik
    Krzyżowiec-najemnik

W sumie, ponad połowa składu na meczach to byli najemnicy, i jest to jedyny powód dla którego MA  coś grało.

Odradzam gry z tym pseudo klanem, ponieważ grając z nimi, wcale z nimi nie gracie.

Niestety Toro nigdy nie był w RoJ, słaba prowokacja

KrzykPL

• Gość
    « Odpowiedź #53 dnia: Listopada 06, 2011, 23:13:11 »
    MA to cioty sa bo najmników biorą. To chodźcie na spara widać nie chciel ispara z moim klanem bo sie boją

Offline hunter1

• Użytkownik
    « Odpowiedź #54 dnia: Listopada 06, 2011, 23:14:27 »
    spinacie się jak na zjeździe feministek
    "Bede sobie tworzył, bede sobie grał,
    Bedzie coś jechało, powiem – tralala"
    Lech Roch Pawlak, Opole 2007

Offline Makomas

• Użytkownik
    « Odpowiedź #55 dnia: Listopada 06, 2011, 23:15:04 »
    Toro nie był w ZKM, ani w wielu innych klanach których wymieniłeś.

Offline Solejók

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #56 dnia: Listopada 07, 2011, 06:17:57 »
    Ludzie, to wygląda przecież tak, jakby przeleciał cały dział z klanami i wypisał skróty/nazwy wszystkich klanów jak lecą. Normalny człowiek prędzej by umarł od tego wypełniania podań.

/ Naliczyłem się około 53.
    « Ostatnia zmiana: Listopada 07, 2011, 06:21:02 wysłana przez Solejók »

Offline Zumbagi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #57 dnia: Listopada 07, 2011, 08:09:00 »
    Generał peasant najemnik
    Zoo-Najemnik
    Sentinel-Najemnik
    Krzyżowiec-najemnik

Czyli co ... LIDER_MA to Toro. Czyli z tego wynika, że ma multikonto :D

Offline Misiek_007

• Użytkownik
      • www.tkos.aaf.pl
    « Odpowiedź #58 dnia: Listopada 07, 2011, 11:21:24 »
    Chciałbym powiedzieć że Toro nie jest liderem tylko klanowiczem, a co do najemników to wszyscy którzy grają w MA napisali podania na www.misticangels.bnx.pl łącznie z Peasantem i Zoo. Nie życzę sobie obraźliwych tekstów w naszą stronę, ponieważ nic złego nie zrobiliśmy. A co do Supremowego - chciałbym powiedzeć że Sentinel nie jest i nie był w naszym klanie a Krzyżowiec nie jest najemnikiem. Co do Peasanta i Zoo to są w innych klanach ale mają podanie na stronie.

I mam pytanie do supremowy - Apo Ci kazał to napisać czy piszesz to od siebie?

« Ostatnia zmiana: Listopada 07, 2011, 11:28:01 wysłana przez Lider_MA »

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #59 dnia: Listopada 07, 2011, 11:35:08 »
    Widzę, że fajną patologię hodujecie...

Od razu zaznaczę, że tego posta piszę jako przedstawiciel jednego z większych i starszych klanów na scenie Warbanda a nie moderator Tawerny.

(...) Co do Peasanta i Zoo to są w innych klanach ale mają podanie na stronie.
    Po przeczytaniu tego zdania zastanawiam się naprawdę czy dobrze widzę bo zaczynam naprawdę powątpiewać w ludzkość. Klany grając między sobą opierają się na zasadach pewnego(ograniczonego ale jednak) wzajemnego zaufania. Dla mnie, jak i dla innych członków REFu (i chyba nie tylko nas to się tyczy) nie do pomyślenia jest przynależność jednego gracza do wielu klanów.

Z definicji klanu ze sobą rywalizują, współzawodniczą i nie wyobrażam sobie sytuacji w której jakikolwiek członek mojego klanu byłby równocześnie członkiem drużyny przeciwnej. Mamy tu do czynienia z ewidentnym konfliktem interesów i gdyby to ode mnie zależało delikwent taki wyleciałby z obu klanów.

Mamy na Tawernie do czynienia z podobnym przypadkiem na nawet większą skalę (tak mowa tu o SE) ale tam panowie znaleźli "lukę prawną" i nazwali się "grupą"... Choć dla mnie i tak jest to co najmniej tłumaczenie naciągane ale co ja mogę...

Podsumowując, nie do pomyślenia dla mnie jest aby jakikolwiek gracz był członkiem dwóch klanów grających na jednym module (w tym przypadku Native) i jako radny REFu ale i jako człowiek kierujący się na co dzień zasadami fair play (choć myślę, że zwykła ludzka uczciwość tu wystarczy) potępiam taką sytuację.
    « Ostatnia zmiana: Listopada 07, 2011, 14:54:39 wysłana przez sir Luca »
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"