Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Single player nie mogę zacząć nowej gry  (Przeczytany 2219 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline klawisz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Single player nie mogę zacząć nowej gry
    « dnia: Października 16, 2011, 18:18:46 »
    tak jak w tytule dokładniej to wszystko idzie dobrze do momentu gdy jest tekst "nagle słyszysz dźwięk od którego dostajesz gęsiej skorki syk ostrza wysuwającego się z pochwy" czy jakoś tak  i chce nacisnąć kontynuuj ale nie mogę naciska i nic

Offline matigeo

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: Single player nie mogę zacząć nowej gry
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 19, 2011, 01:08:40 »
    1. Jeśli masz grę pobraną ze Steam'a, kup wersję pudełkową.
    2. Jeśli masz wersję pudełkową, reinstaluj.
    3. Jeśli masz pirata...
    (click to show/hide)

Pedog

• Gość
    « Odpowiedź #2 dnia: Października 19, 2011, 02:08:39 »
    Nom

Offline NIFN

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    « Odpowiedź #3 dnia: Października 19, 2011, 07:35:53 »
    Powyższego posta nie skomentuje, ale przestańcie pieprzyć w kółko o nabywaniu legalnych wersji gry do niemal każdego napotkanego problemu.
    Sam miałem problem z wyświetlaniem grafiki tuż po utworzeniu postaci i przejściu do miasta, w którym rozpoczynałem swoją "przygodę" - na ekranie nie widziałem nic, poza jednolitym i jasnym kolorem na całym oknie (tak, gram w oknie :P ). Nie, gra się nie zawiesiła - wyraźnie słyszałem odgłosy otoczenia, poruszanie się postaci, wyciąganie i "machanie" bronią, jak i wrzask miejskiego napastnika, który mi wpieprzył po chwili (no trudno walczyć z czymś, czego nie widać). :P

Co pomogło? Zmniejszenie poziomu, a nawet wyłączenie shadera - aczkolwiek na najnowszym patchu i sterownikach takich problemów nawet na najwyższych ustawieniach nie doświadczam.

1. Jeśli masz grę pobraną ze Steam'a, kup wersję pudełkową.
    Na cholerę? Wersja pudełkowa = wersja Steam...

Pozdrawiam!
    « Ostatnia zmiana: Października 19, 2011, 07:59:33 wysłana przez NIFN »