Witam wszystkich.
Jestem nowym członkiem forum i mam pytanie. Czy można w jakiś sposób zrzec się swoich włości?
Sprawa wygląda następująco: Zostałem mianowany na urząd marszałka, więc zwołałem kolegów i wspólnie przejęliśmy Narra i Dhirim, po czym powiadomiłem Sułtana, że chcę dostąpić zaszczytu zachowania miast dla siebie. Niestety, Emirów nie mogę przekonać do siebie, gdyż jestem "zbyt kontrowersyjny" i "muszę chwilę odczekać", a Sułtan jest tak zachłanny że Narra wziął dla siebie. Na otarcie łez rzucił mi pod nogi sakiewkę z marnymi 900 denarami patrząc na mnie krzywą miną niczym na stertę łajna i rzucił na odchodne "iż mam już byt wiele posiadłości" (3 wioski i samemu przejęty zamek) -_-
Pierwsza opcja czyli zrzec się wasalstwa i zatrzymanie tego co do mnie należy przyniosła marny skutek - utworzyło się nowe państwo (moje), które istniało ze... 2 dni, po czym Emirowie wpadli jak po ogień i zakończyło się moje panowanie.
Druga opcja czyli oddanie Sułtanowi tych miast nie wchodzi w rachubę. No chyba że po moim trupie, czyli patrz opcja pierwsza.
Stąd moje pytanie - istnieje jakiś sposób by zrzec się, przykładowo, tych 3 wiosek? Wtedy być może jedno z tych miast zostanie dla mnie.
Mam 5 perswazji, 770 reputacji, 35 honoru i 48 prawo do rządzenia.