Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Diplomacy.  (Przeczytany 940 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Wandal

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Diplomacy.
    « dnia: Października 10, 2011, 18:41:03 »
    Cześć, gram na modzie Diplomacy i załapałem się na pewną rzecz, nie wiem czy to bug, ale mam około 10-11 relacji z pewnym Nojonem, gdy naciskam że chciałbym należeć jego rodu (nie małżeństwo, chodzi o jedną z nowych opcji) on odpowiada mi, że - tu cytat "Nie lubię Cie, nie ma szans bym za Ciebie poręczył". Wie ktoś ile trzeba mieć relacji z danym lordem, aby nas przyjął, czy też co trzeba zrobić, by ten zaakceptował to?

Offline adamk23

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    Odp: Diplomacy.
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 10, 2011, 20:34:28 »
    W czyste diplomacy nie grałem ale w mody które go zawierają już tak ;) Z tego co pamiętam to zanim mnie taki lord przyjął to nabiłem koło 30- 40 na plusie a u króla musiałem nabić ponad 50 :)
    Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.-Albert Einstein
    FAQ Floris Expanded Mod Pack 2.4 i 2.5+ Spolszczenie 2.5

Offline Boodyń

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Listopada 15, 2011, 13:37:06 »
    Wystarczy że będzie Cię dażył jakąś tam "Sympatią", około 20-30 i się zaptyaj, plerpowiczu.

Offline Bloomy

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #3 dnia: Listopada 15, 2011, 17:28:17 »
    Plerpowiczu? Czyżby środowiska z SAMP'a grające w MB? :O

Offline Boodyń

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Listopada 15, 2011, 18:24:47 »
    No.

Offline gracjan96xd

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Listopada 15, 2011, 18:48:23 »
    Jaki rozbudowany post , normalnie masakra  , a co do diplomacy to zdaję mi się że musisz mieć 30 relacji z lordem.
    No to tak , nie wiem za bardzo co tu napisać więc może lepiej nic tu nie napisze