Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Pytanie o władanie.  (Przeczytany 838 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Andrew

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Pytanie o władanie.
    « dnia: Października 07, 2011, 17:39:46 »
    Czy może mi ktoś wyjaśnić co daje umiejętność Władanie Bronią >??
    W opisie pisze że po prostu podnosi poziom możliwości rozwijania walki bronią.
    Jeśli to tak to z jakiej paki mając 3 poziom walki bronią mogę rozwijać umiejętność powyżej 180 jak według limitu tej umiejętności powinienem się zatrzymać na 140.
    Czy może to bóg albo kiepskie tłumaczenie gry gram na wersji 1.143

Offline MikiBar

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: Pytanie o władanie.
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 07, 2011, 18:11:07 »
    Nie wiem czy możesz rozwijać dodając punkty, czy po prostu skillując, ale zawsze możesz podnosić odpowiednią umiejętność po prostu walcząc daną bronią, ale jest to czasochłonne i nieopłacalne. To wchodzi przy okazji gdy grasz, ale jak chcesz wyskillować dobrze postać to tym nie dasz rady, więc "władanie bronią" to bardzo przydatna umiejętność. Gdy masz jej za mało to nie możesz dodać sobie punktów za pomocą "+" do danej umiejętności po osiągnięciu kolejnego poziomu.