Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Po odbiciu Warszawy brak wyboru herbu  (Przeczytany 1427 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline vincent

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Po odbiciu Warszawy brak wyboru herbu
    « dnia: Października 02, 2011, 21:19:30 »
    Witam.

Posiadam angielską wersję ogniem i mieczem. Gdy wyzwoliłem Warszawę na polecenie Jana Kazimierza okazało się, że ani nie otrzymałem od króla lenna, ani  chorągwi do wyboru. Wyczytałem w internecie, że jest to bug, który można naprawić patchem 1139. Zainstalowałem go, doszedłem do tego samego momentu i tym razem otrzymałem lenno, jednak nadal nie mogłem wybrać sobie herbu :/
    Żeby było śmieszniej mój kolega również posiada angielskie oim, również z patchem i u niego bug nie występuje.

Ma ktoś jakiś pomysł?

PS. Przechodzenie po raz 3ci od nowa nie wchodzi w grę. Nie chce mi się i szkoda mi życia na katowanie w kółko tego samego, chociaż uwielbiam mount&blade.
    « Ostatnia zmiana: Października 02, 2011, 21:32:30 wysłana przez vincent »

Offline Bloomy

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    Odp: Po odbiciu Warszawy brak wyboru herbu
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 03, 2011, 14:52:31 »
    doszedłem do tego samego momentu i tym razem otrzymałem lenno, jednak nadal nie mogłem wybrać sobie herbu :/ - Proste, poczekaj kilka dni w tawernie.

Offline vincent

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Po odbiciu Warszawy brak wyboru herbu
    « Odpowiedź #2 dnia: Października 04, 2011, 11:46:20 »
    Ok, działa, a ja jestem idiotą.

Dzięki, temat do kasacji.

Pozdro.