Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: jak zalozyc swoje panstwo??  (Przeczytany 9282 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline krystianm

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    jak zalozyc swoje panstwo??
    « dnia: Października 02, 2011, 11:14:36 »
    witam. zdobylem dwa zamki. chce zalozyc wlasne panstwo narazie jestem tylko jakims buntownikiem. nie moge tez drugiego zamku przydzielic zadnemu z moich kompanow(jak to bylo w mbw). co mam zrobic?? widzialem w innych watkach ze trzeba zostac krolem innego panstwa albo cos. prosze o pomoc. gram w dzikie pola.

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    Odp: jak zalozyc swoje panstwo??
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 03, 2011, 17:11:54 »
    1. Zły dział.
    2. Wprawdzie DP to WB z nowymi modelami, ale w tej kwestii się różni, i z tego co pamiętam, własnego państwa założyć nie można.
    3. Język polski - fajna rzecz.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline tomciopogromcio

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Października 04, 2011, 18:59:10 »
    Założenie państwa jest bardzo proste, robimy misję z poparciem pretendenta do tronu (ja to odkryłem robiąc misję Nowy Chan), podbite miasta dajemy sobie, jak podbijemy dość dużo gadamy z naszym pretendentem i że go opuszczamy - państwo zostaje, ziemie zostają, a władamy nimi my.

Offline krystianm

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Października 05, 2011, 09:22:13 »
    super. a mozna wtedy posiadane zamki przydzielic komus ze swoich towarzyszy??

Offline tomciopogromcio

• Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Października 05, 2011, 14:31:48 »
    Nie grałem w warbanda, nie wiem jak tam jest, tutaj nie widziałem opcji by dać ziemię drużynie, a nie kontynuowałem tego wątku to nie wiem czy jak podbijemy nową twierdzę i wtedy wyskakuje po paru godzinach komu to dać.