Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem z włączeniem gry  (Przeczytany 785 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Saiter

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problem z włączeniem gry
    « dnia: Października 01, 2011, 12:11:27 »
    Witam. Mam z grą taki problem:

Po dosyć długiej przerwie ( ok. rok ) postanowiłem znowu pograć w warbanda. Pobrałem najnowszego patcha, zainstalowałem i zacząłem grać w multi.
    Po ok. 3 godz. skończyłem grać i wyłączyłem grę. To było wczoraj, a dzisiaj zaczęły się problemy.

Rano włączam kompa i warbanda. Mam mały problem z kompem, bo czasami jak wchodzę do multi i wybieram serwer to komputer mi się resetuje.
    Już kiedyś to występowało i nie było żadnych problemów. Dzisiaj za 3 razem jak próbowałem włączyć grę to zamiast tego pierwszego okienka
    z wyborem moda wyskoczył mi raport o błędach :
    http://imageshack.us/photo/my-images/695/waband.jpg/

Grę przeinstalowałem i zpatchowałem od nowa i dalej nie działa. Proszę pomóżcie mi, bo długo czekałem aby pograć i bardzo mi zależy.

Mój komputer:
    ADM Athlon XP, 1500 MHz ( pomimo słabego procesora nie miałem problemów z grą, jedynie trochę się zacinała )
    1 GB Ram
    RADEON 9200 SERIES 128 MB
    Direct X 9.0c

Offline Michał Warszawiak

• Użytkownik
    • Piwa: -8
    • 4pp_XW_KprGr_WarszawiaK
    Odp: Problem z włączeniem gry
    « Odpowiedź #1 dnia: Października 01, 2011, 12:45:46 »
    To samo miałem ale zrobiłem format i działa .