Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem z Questem!  (Przeczytany 1957 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline vegeta77

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problem z Questem!
    « dnia: Lutego 28, 2008, 13:02:10 »
     Mam pytanie. dostalem od theodena quest "Capture lieutenant of isengard". Lecz nie wiem jak go pojmac. prosze o pomoc!!1

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    Odp: Problem z Questem!
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 28, 2008, 14:24:36 »
    Używaj przeciwko nim tylko broni obuchowej (przy obrażeniach mają literę "b"). Dzięki niej ogłuszysz, a nie zabijesz lieutenanta i jak wygrasz bitwę to będziesz mógł go sobie pojmać jako więźnia. Potem tylko trzeba iść do questodaja i już, zadanie będzie wykonane.

Offline Michelet

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Marca 21, 2008, 11:49:18 »
    ps: ja tylko dodam żebyś zrobił to sam (swoją tylko drużyną) bo mi się zdażało że przyłaczyłem się do walki przeciw siłom wroga (był tam porucznik) i ogłuszyłem go w walce ,mimo to chyba moji sprzymierzeńcy zabrali go jako swojego więżnia ,bo ja opcji "weż w niewole "wogule niemiałem "
    Ps: Jeśli nie wiesz jaka broń ogłusza to pojedz do haradów (na zachód od pelargir) pokonaj jakiś mały patrol i napewno wypadnie ci harad mace -bardzo dobra broń obuchowa (oczywiście jeśli nie jest "bent" czy "cracked ",takie są słabej jakości )

Offline Michal

• BANITA
    • Użytkownik
    • Arrrr
    « Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 08, 2008, 16:18:09 »
    Ja mam tego samego questa do wykonania, ale juz zniszczylem isengard wiec nie moge juz nigdzie znalezc jesnostek isengardu. Jest jakis sposob aby ten quest zostal zaliczony czy maoge jedynie odwolac go za punkty wplywu?
    Nie ma mnie
    Dezaktywowane konto. Nowe konto -> (klik!)