Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: bohaterowie!  (Przeczytany 2170 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline vegeta77

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    bohaterowie!
    « dnia: Lutego 27, 2008, 10:21:32 »
    moze ktos napisac gdzie mozna zdobyc jakiego bohatera?? bo ja nie zabardzo wiem. mam tylko 2 z edoras i minas tirith.

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    Odp: bohaterowie!
    « Odpowiedź #1 dnia: Lutego 27, 2008, 10:39:33 »
    Bo tylko Ulfas i Marnid są bez niczego do przyłączenia (tzn. możesz mieć ich od początku, choć grając po stronie Rohanu Marnid przyłączy się do ciebie jak masz 10 influence, i podobnie Ulfas jak grasz Gondorem). Poza tym za 5000 możesz wziąć Julute do drużyny (jest w brigand forcie). Inni dołączają się jak masz odpowiedni stopień. Kiedy wykonasz na tyle dużo zadań, że masz rangę kapitana, to dostajesz osobistego lieutenanta. Oczywiście grając Mordorem lub Isengardem masz dostęp do ich bohaterów.

Offline vegeta77

• Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 27, 2008, 10:42:20 »
    aha. a i jeszcze jedno bo mam 10 lv. a wyczytalem ze wojna zaczyna sie od 10 lv. lecz u mnie  wojna zaczela sie 20 dnia jak mialem 7 lv. czy u was tez tak jest??

a i czy jest jakis limit gry?? czy gra sie poprostu dotad dopuki nie wybije sie wszystkich wrogich frkcji?? i jak mozna sprawdzic jaka ma sie range w armii??
    « Ostatnia zmiana: Lutego 27, 2008, 15:37:13 wysłana przez Kolba »

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Lutego 28, 2008, 07:58:26 »
    aha. a i jeszcze jedno bo mam 10 lv. a wyczytalem ze wojna zaczyna sie od 10 lv. lecz u mnie  wojna zaczela sie 20 dnia jak mialem 7 lv. czy u was tez tak jest??
    Wojna może się zacząć w dowolnym momencie.
    a i czy jest jakis limit gry?? czy gra sie poprostu dotad dopuki nie wybije sie wszystkich wrogich frkcji??
    Grasz dopóki nie wytłuczesz wszystkich.
    i jak mozna sprawdzic jaka ma sie range w armii??
    Idziesz do jakiegoś miasta, do lorda i zadajesz mu pytanie "about my rangs and wages" i on Ci wtedy powie jaką maz rangę i ile możesz dostać żołdu tygodniowo.