Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problem z oblężaniem zamku pomocy~!!!  (Przeczytany 789 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline elconeco

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Problem z oblężaniem zamku pomocy~!!!
    « dnia: Września 29, 2011, 13:20:43 »
    Siemka mozecie sie smiac ale jestem nowy w tej grze ale mniejsza z tym
    Mam taki problem bo podbiłem kilka zamków I co od jade od zamka chociaz podbic drugi to nie moge bo zaraz pisze (Zauważono wrogie straże koło zamku ) i zaraz musze wracaac bronic co zrobić żeby zmniejszyć to oblęzanie czego czeba mieć więcej ???

Offline Dawidous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: Problem z oblężaniem zamku pomocy~!!!
    « Odpowiedź #1 dnia: Września 29, 2011, 14:01:54 »
    Oni będą ciągle oblegać, ponieważ jesteś w stanie wojny. Wystarczy wejść do zamku, kliknąc na tą opcję o garnizonie i zostawić 80-120 ludzi , nawet gdy będą oblegać to prawdopodobnie nie dojdzie do szturmu jeśli nie będą mieć o 50 wojaków więcej. Gdy już zaryzykują szturm, to nie zawsze przegrasz, a w czasie większych oblężeń zdążysz się cofnąć z odsieczą. Renoma daje to, że wróg się Ciebie bardziej boi, ale nie wiem czy ma to coś wspólnego z zamkami (z oddziałem jeżdżącym z Tobą na pewno).