Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Autorski System RPG Tauron Prime (PBF) - START !  (Przeczytany 2450 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Rafard

• Użytkownik
    • Piwa: -5
    Autorski System RPG Tauron Prime (PBF) - START !
    « dnia: Września 26, 2011, 17:50:25 »
    Witam wszystkich, niektórzy mnie znają inni nie. Niektórzy też wiedzą, że tworzyłem własny system RPG. Gdy się coś tworzy nadchodzi taki czas gdy to coś się kończy (zazwyczaj czasami są wyjątki). I właśnie nadszedł taki czas kiedy owy system został praktycznie zakończony. Tauron Prime ruszył i potrzebuje graczy. Jest to swego rodzaju reklama więc chcę was zaprosić do mojego systemu -> http://tauronprime.cba.pl/index.php.

A teraz parę zdań o samym świecie.

Tauron Prime to Autorski System RPG w klimacie science fiction. Ludzie wynaleźli napęd nad świetlny, skontaktowali się z innymi rasami i teraz próbują odnaleźć swoje miejsce we wszechświecie. Udało nam się skontaktować z kilkoma rasami, mniej lub bardziej nam przychylnymi. Kilkanaście lat penetrowania przestrzeni kosmicznej pomogło nam się zorientować, z kim przyjdzie nam teraz żyć. Vetrioni, wojowniczy i religijny lud jaszczuroludzi, którzy zamieszkują olbrzymie miasto planetę -Arsis. Vetrioni postawili na rozwój handlu i są królami rynku Ramienia Oriona. Mulocy, tajemnicza i sceptycznie nastawiona do wszystkich innych ras ludność, poszukuje nowych technologi bojowych by żadna inna cywilizacja nie mogła im zagrozić. Valkirianie człekokształtne płazy żyjące w klanach ciągle toczą ze sobą wojny na rodzinnej planecie o dominacje nad pozostałymi klanami. Lampharti podobnie jak ludzie próbują odnaleźć się w swoim skrawku kosmosu utrudnia to im jednak ich wygląd... galaretowate cielska nie są najpiękniejsze. Ostatnia z ważniejszych ras, które udało nam się odkryć i porozumieć z nimi to Kunanie, przyjaźnie do wszystkich nastawione wodno-lądowe stworzenia, które są doskonałymi lekarzami pragną pomagać całej galaktyce. Wszystkie te rasy swoje tereny mają przed tak zwaną "Czerwonka" czyli linią, za którą nikt jeszcze nie był. I to właśnie my ludzie mamy założyć za nią pierwszą kolonie. Jednak podczas próby kolonizacji okazuje się, że to nie Republika była pierwsza... Tajemnicza organizacja zaatakowała ją znienacka. Z tego co udało się zrozumieć ludziom Republiki... już od paru lat zakładane są prywatne kolonie... Jeśli chcesz wyruszyć w podróż po Galaktyce dołącz do załogi Tauron Prime!

Jeśli ktoś z was chciałby dołączyć najpierw musi zapoznać się z Regulaminem forum

Następnie najlepiej by było gdybyście poznali zasady gry, które znajdzie w tych tematach.

Wszystkiego się z nich dowiecie. Gdybyście mieli jakieś pytania macie dział offtop, sprawy systemowe i shotbox.

O samym świecie dowiecie się wszystkiego z działu  Baza Danych.

Serdecznie zapraszamy!!!

« Ostatnia zmiana: Września 27, 2011, 11:48:03 wysłana przez Rafard »

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    Odp: Autorski System RPG (PBF) - START !
    « Odpowiedź #1 dnia: Września 26, 2011, 17:52:08 »
    Ano, zapraszamy zapraszamy. Gram już od pewnego czasu. Fajna atmosfera i ludzie, system też niezły. Zapraszamy, bo w 6 osób to tam jak w mieście duchów [Zwłaszcza że 3 z nich to GM'owie ;) ]

Kłaniam się, Anioł Śmierci
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline Rafard

• Użytkownik
    Odp: Autorski System RPG Tauron Prime (PBF) - START !
    « Odpowiedź #2 dnia: Września 26, 2011, 19:57:01 »
    Czy byli by jacyś chętni ?

Offline Bloomy

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #3 dnia: Września 26, 2011, 20:41:31 »
    Ja się jeszcze zastanawiam, btw. congratz za te wszystkie opisy nacji, broni, historii i tak dalej. :P

Offline Wabciu

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #4 dnia: Września 26, 2011, 22:37:18 »
    Ja się też pewnie dołączę. Jak czytałem o tym to już się poczułem jak bym był mistrzem jedi (bardzo mi sie kojarzy z Gwiezdnymi Wojnami)
    "Widzieliście go? Rycerz chędożony! Herbowy! Trzy lwy w tarczy! Dwa srają, a trzeci warczy!"

Offline Rafard

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Września 27, 2011, 06:27:28 »
    Troche z gwiezdnych wojen w tym jest,  ale staraliśmy się trzymać jak najbliżej klimatu fantastyki naukowej. Bloomy nie zastanawiaj się tylko dołącz do nas ^^. Wabciu ty również. Dzisiaj zaczynają się już nromalne sesje dla graczy.

Dostałem wiadomość na pw,  że nie można bez pozwolenia administracji pisać reklam. Chciałbym przeprosić wstawjalem link w innym temacie i nikt nic nie powiedzial więc myślałem, że nie macie nic przeciwko. Droga administracjo czy ten temat może tu pozostać ? Jest to ponad rok pracy i chciałbym by to wypaliło. Jeszcze raz przepraszam.
    « Ostatnia zmiana: Września 27, 2011, 09:00:13 wysłana przez Rafard »

Offline Bloomy

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #6 dnia: Września 27, 2011, 16:44:54 »
    Czy jako gracz mógłbym również współtworzyć bazę danych? Po przemyśleniu - wchodzę w Tauron Prime. :P

Offline Rafard

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Września 27, 2011, 16:51:34 »
    To rejestruj się jak najszybciej :]. Na twoje pytania odpowiem na swoim forum.