Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Peloponnesian War  (Przeczytany 17678 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Obi_Wan_Kenobi_Snajper

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    Odp: Peloponnesian War
    « Odpowiedź #45 dnia: Listopada 02, 2012, 23:45:28 »
    W realiach historycznych bardzo ciekawy mod,ale jak z grywalnośćią?

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #46 dnia: Listopada 03, 2012, 00:14:58 »
    kiepsko, bo to alfa

Offline Obi_Wan_Kenobi_Snajper

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #47 dnia: Listopada 03, 2012, 00:54:43 »
    kiepsko, bo to alfa

Aha,szkoda bo z tego co pisało we wcześniejszych postach modyfikacja skończyła sie na wersji alfa :(

Offline odek350

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Jakiś problem?!
    « Odpowiedź #48 dnia: Stycznia 06, 2013, 21:52:07 »
    pobrałem grałem 15 min wyłączyłem.Powiem tak nie jestem specem od modów ten  mod to alfa i ma dużoooo błędów kilka pozytwów i negatywów
    poozytyw:
    1.Zajebiście duza mapa ciężko sie połapać co gdzie jest ale jak dla mnie to na plus
    i to chyba tyle
    negatyw:
    1 mało itemów u handlaży
    2  słabego wykonania te itemy co są tzn mi się nie podobają fajnie wyglądają tylko screeny w grze to już troche gorzej
    3.długo się wgrywa i jest dość spory jak na takiego rozmiaru bugi
    4 nie da się wykonać questa z bratem kupca
    4a) wrogowie raczą wyjść dopiero ja my sami podejdziemy do ich domów tak to nie ma ich na mapie a nasi wojacy stoją jakbym im za to płacił
    4b)po zabicju wszystkich przeciwników nic się nie dzieje nasi wojacy krzyczą radują się ale nic to im nie da bo nic się nie dzieje
    5 wrogowie mają ulepszone AI dla niektórych to może na plus ale jak na ułamek sekundy będziemy biec za wrogiem który zasłania się tarczą to dostaniemy nią w pysk i juz nie wstaniemy bo 10 włóczni nas przekłuje
    6 ten punkt tylko dla ludzi którzy lubia miecze bo miecze w tamtych czasach z tego co widziałem w TV nie są wielkosci noża rozmiar w grze to z tego co było u handlaza to 40
    7 NPC respią sie tak z dupy strony że nie da rady się połapać np.:podczas pierwszej walki w grze po wybraniu statów itp pojawiają się budynki itp biegne przedsiebie a tu dupa  sekunde puźniej dostaje kose w plecy co jest dziwne bo wcześniej stałem i z 20 sekund się rozglądałem

reasumując mod napewno będzie klimatyczny ale nie teraz.Dopóki nie wyjdzie pełna wersja tego moda to nie ma co w niego grać

EDIT jeśli ktoś nie zważa na bugi i polega tylko na klimacje to polecam bo sposób trzymania tarczy mnie rozbraja bardzo fajnie zrobiony
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 08, 2013, 13:44:38 wysłana przez odek350 »
    „Nigdy w dziejach wojen tak liczni nie zawdzięczali tak wiele tak nielicznym.”-Winston Churchill