Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Mount & Blade: with fire and sword. Ogniem i mieczem: dzikie pola. ????  (Przeczytany 2976 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Selus

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Witam,

Kupiłem niedawno Mount&Blade warband i Mount&blade:with fire and sword.

Przypadkiem gdzieś przeczytałem, że jest gra "Ogniem i Mieczem: Dzikie Pola" i gra "Ogniem i Mieczem"(z 2009 roku o.O).

Czy może mi ktoś wyjaśnić o co chodzi?
    Ja mam gre Mount & Blade: with fire and sword, co rozumem jako Mount & Blade: Ogniem i Mieczem. co tworzy jeszcze inny tytuł. Poza tym with fire and sword w maju 2011. WIęc nie wiem skąd gra z 2009. Nigdzie nie mogę nic znaleźć o tych wszytkich grach na stronie mount and blade.

Offline NIFN

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    Odp: Mount & Blade: with fire and sword. Ogniem i mieczem: dzikie pola. ????
    « Odpowiedź #1 dnia: Września 20, 2011, 15:20:50 »
    Spróbuję wytłumaczyć:

Mount & Blade: Ogniem i Mieczem
    Osobna gra na silniku M&B, wydana w 4 grudnia 2009 przez Studio Sich i Snowberry Connections.

Mount & Blade: Ogniem i Mieczem: Dzikie Pola
    Rozszerzenie M&B: Ogniem i Mieczem, przeniesione na silnik M&B: Warband - dzięki temu zawiera tryb sieciowy. Wydane 10 grudnia 2010.

Mount & Blade: With Fire and Sword
    Wersja zachodnia Dzikich Pól, wydana przez TaleWorlds 3 maja 2011.

Pozdrawiam!

Offline electricatom

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #2 dnia: Lutego 10, 2012, 16:48:43 »
    Spróbuję wytłumaczyć:

Mount & Blade: Ogniem i Mieczem
    Osobna gra na silniku M&B, wydana w 4 grudnia 2009 przez Studio Sich i Snowberry Connections.

Mount & Blade: Ogniem i Mieczem: Dzikie Pola
    Rozszerzenie M&B: Ogniem i Mieczem, przeniesione na silnik M&B: Warband - dzięki temu zawiera tryb sieciowy. Wydane 10 grudnia 2010.

Mount & Blade: With Fire and Sword
    Wersja zachodnia Dzikich Pól, wydana przez TaleWorlds 3 maja 2011.

Pozdrawiam!

with fire and sword to to samo co ogniem i mieczem -_-

Offline robercik8211

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Porucznik Potocki
    « Odpowiedź #3 dnia: Lutego 10, 2012, 17:28:35 »
    Ale na zachodzie dzikie pola oznaczono nazwą wfas.
    Vivat Pomerania!