Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Warband Nations 5-a-side Tournament  (Przeczytany 28028 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Wezyk

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Warband Nations 5-a-side Tournament
    « Odpowiedź #180 dnia: Grudnia 30, 2011, 11:44:12 »
    Eh to taki zacięty pojedynek nie był ;P Graliśmy 10 rund w 4 a potem dołączył Gultar , któremu monitor się zepsuł więc praktycznie nie mógł grać :( Też kilka rund powinniśmy wygrać a przegraliśmy no i server był tragiczny a komunikacja z Turkami... no cóż mam nadzieję , że już nigdy nie będę musiał nic robić z tymi Turkami ;(

No ale 5 ( biorąc pod uwagę rundy :) ) miejsce to jakieś tam osiągnięcie , nie udało mi się po raz drugi wygrać 5 a side niestety ;)
    Zero poczucie humoru... Zupełnie jak w IG...

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #181 dnia: Grudnia 30, 2011, 11:52:57 »
    szczerze to myślałem, że wygra UK I czyli team Lusta , a 3th miejsce zajmie team Arch3ra - Netherland I , ale myliłem się, kolejno Rosja i Turcja ich ograły :O
    Gratuluje twojej drużynie Wezyk zaszliście daleko
    (click to show/hide)

Offline blackhawk

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #182 dnia: Grudnia 30, 2011, 12:33:16 »
    W SoE według mnie gra dobrze tylko Napoleon , reszta jest bardzo przeciętna . Także dla mnie jest to spora niespodzianka , że zaszli tak daleko i zdobyli 3 miejsce .
    ENL III
    NC 2012
    PP 2012
    PP 2014
    PP 2015
    SNL 2
    WMT 2
    PP 2016

Offline Yoda

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #183 dnia: Grudnia 30, 2011, 17:13:05 »
    Może i dobrze gra, ale jest kretynem i nie umie przegrywać. Zwykły dzieciak z dobrym skillem.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #184 dnia: Grudnia 30, 2011, 19:39:14 »
    Może i dobrze gra, ale jest kretynem i nie umie przegrywać. Zwykły dzieciak z dobrym skillem.
    Stary, po co ta spina? Zazdrość !? Zdobył 3 miejsce, można mu pogratulować.

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #185 dnia: Grudnia 30, 2011, 21:50:19 »
    Ja tam do Napoleona nic nie mam, gadałem z nim nie raz i nic nie wskazywało, że to jakiś szczeniak czy troll, PE miało kiedyś ts-a z SoE i nic nikt tam nie odwalał, chociaż...pamiętam wypad na ts-a azjatów :P
    (click to show/hide)

Offline Sir_Michal

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #186 dnia: Grudnia 31, 2011, 01:05:18 »
    Kamillo:

A my graliśmy systemem home/away z klanem SoE, czyli Turkami z numerem 6.

Zwyzywani od gejów, uciekinierów i wyzwani za to, że wszyscy Polacy zawsze uciekają (dodatkowo Turcy ogłosili, że oni są "braveheart" i w ogóle) wygraliśmy 11:9 :)

Może dlatego? Co jak co, ale Yody o żadną zazdrość bym nie podejrzewał... Nie wypada ;)
    Mecz 22nd vs REF, rozkaz IvEgo:
    "Konnica schodzi z koni i atakuje Harlequina" (który siedzi w ruinach z łukiem). Po chwili cała konnica pada - runda przegrana

Offline ignatus

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #187 dnia: Grudnia 31, 2011, 07:17:53 »
    Tak właśne, pamiętam ten mecz- Napoleon pokazał wtedy swoje prawdziwe oblicze-żałosnego dziecka- ale to nie o tym temat.Mimo że turniej w małych składach to i tak w czasie trwania umawianie meczy i przebieg spotkań to była MĘCZARNIA - jak już kiedyś pisałem, nie weźmiemy na pewno w czymś takim więcej udziału- cieszyłem się bardzo że wreszcie odpadliśmy..

Offline Yoda

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #188 dnia: Stycznia 01, 2012, 20:03:31 »
    Stary, po co ta spina? Zazdrość !? Zdobył 3 miejsce, można mu pogratulować.

Zazdrość, hehehe :) Dobry żarcik na dobry początek 2012 roku :)

Nie, widzisz, tak się składa, że nasz klan wystartował w tym turnieju dla zabawy i sam fakt, że dotarliśmy aż do drugiej rundy i mieliśmy okazję grać z wieloma fajnymi zespołami, był dla nas niejako szokiem :)

Co do samego Napoleona - Sir Michał już przypomniał, o co mi chodzi i ja mojego zdania nie zmienię. Jest to zakompleksiony szczeniak i cieszę się, że turnieju nie wygrał, choć i tak był on lekko zmarginalizowany przez ENL :)

to i tak w czasie trwania umawianie meczy i przebieg spotkań to była MĘCZARNIA

Tak, męczarnia, szczególnie dla Ciebie :D Ale fakt faktem, dogadywanie się, pisanie dziesiątek wiadomości, dyskusje o terminie, robienie wszystkiego, żeby nie zaakceptować terminu zaproponowanego przez rywala ... To była jakaś masakra panowie :)

Niemniej mamy jakieś doświadczenie i mimo wszystko ja z niego jestem zadowolony. Raz jeszcze gratulację dla zwycięzców i powodzenia w kolejnych edycjach dla wszystkich polskich zespołów :)