Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Warband Nations 5-a-side Tournament  (Przeczytany 28126 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Sir_Michal

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    Odp: Warband Nations 5-a-side Tournament
    « Odpowiedź #150 dnia: Października 21, 2011, 23:38:31 »
    Może na przykład dlatego, że większość meczy które teraz zostaną rozegrane to być lub nie być dla wielu teamów?
    Mecz 22nd vs REF, rozkaz IvEgo:
    "Konnica schodzi z koni i atakuje Harlequina" (który siedzi w ruinach z łukiem). Po chwili cała konnica pada - runda przegrana

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #151 dnia: Października 21, 2011, 23:51:32 »
    Być lub nie być...można w ciemno typować wyniki. Im gra toczy się w mniejszym formacie tym łatwiej jest wytypować zwycięzcę. Jak dla mnie na sensację się nie zanosi.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #152 dnia: Października 22, 2011, 16:10:00 »
    Tak przeglądam, to na wyjść z naszych drużyn wyjdą na 100%:
    Poland IV (mój team [PE])
    Poland V (REF)
    Poland X (HITMEN)
    Poland VIII (Smerfy, team Wezyka)
    Poland I (team Blackhawka [PE])
    Chociaż jeden mecz rozegrali Poland III (Rumuny, Cygany) to jednak oni wyjść z grupy... no wyjdą. Baa... dla mnie to faworyt do zwycięstwa turnieju obok drużyny Italy I.

Niestety z turniejem żegnają się:
    Poland VI (drużyna KoH)
    Poland VII (Warriorsi)

Przed nami ostatnia kolejka, na Nord Town i Polu przy Rzece. Powodzenia dla wszystkich drużyn w ostatnim meczu !

Offline pysio955

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #153 dnia: Października 28, 2011, 21:25:30 »
    Gratuluje cyganom kolejnego zwycięstwa . Mecz był bardzo ciekawy a momentami dziwny ;p .

Offline Krzyn

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #154 dnia: Października 28, 2011, 21:36:27 »
    My (warriorsi) podeszliśmy do turnieju na kompletnym luzie, w końcu pierwszy turniej.
    A na meczu z cyganami wreszcie się bawiłem zamiast wpadać w euforie lub rozpacz jak to mam w zwyczaju na sparach.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    « Odpowiedź #155 dnia: Października 28, 2011, 22:39:41 »
    Gratuluje cyganom kolejnego zwycięstwa . Mecz był bardzo ciekawy a momentami dziwny ;p .

To przez Miłosza. W całym sparingu położył trupem 18 swoich zawodników a w dwóch rundach zabił przynajmniej trzech swoich. Propsy dla Miłosza.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline IPL_Lord_Legionista

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    • ..Z nazwą tego klanu ciągle w sercu żyję..(IPL) .
      • IPL
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #156 dnia: Października 29, 2011, 20:47:53 »
    Nom szkoda Poleglismy 13 do 6 szkoda  mam nadzieje ze w nastepnych turniejach bedzie coraz lepiej :) Zycze wszystkim pozostalym Ekipom powodzenia i Ku Chwale Ojczyźnie :)
    Z biało-czerwoną flagą zawsze gotowy do walki My pod sztandarem prawdy, nasz kolor skóry jest biały To my, ci radykalni, ci najgorsi z najgorszych,IPL-owcy

Offline Wojan

• Użytkownik
    • Wojan
    « Odpowiedź #157 dnia: Października 29, 2011, 20:59:57 »
    Szkoda. My mamy same problemy. Najpierw przełożony mecz z duńczykami,a teraz nie możemy się z turkami dogadać,więc pewnie odpadniemy. Życzę wszystkim powodzenia,a szczególnie życzę HITMENom :P

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #158 dnia: Października 30, 2011, 01:37:34 »
    Jestem ciekaw, co organizatorzy mają zamiar zrobić z zaległymi meczami, jak w przypadku Vikingów z ekipą Danii. Czy będzie to trwać w nieskończoność, dopóki mecz zostanie rozegrany, czy też może dadzą określony czas do rozegrania kolejek i bez litosci, w przypadku "olania" turnieju, druużyna czy też drużyny zostaną zdyskwalifikowane z turnieju ;)?

Nie mogę się doczekać losowań. Mam cichą nadzieję, że moja ekipa nie wylosuje ekipy z Turcji (tu mamy jeden wyjątek), Rosji. Najbardziej by mi odpowiadała jakaś ekipa z Niemiec, nie ukrywam. Lub też tureckie SoE (to ten wyjątek), o ile wyjdzie, a raczej wyjdzie, wątpie, że z VG przegrają.
    Krótko reasumując - czekam na losowanie i teraz zacznie się prawdziwy FUN :)

Offline Sir_Michal

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #159 dnia: Października 30, 2011, 02:10:49 »
    Zaległe drużyny mają czas na rozegranie meczy, dopóki 12 grupa nie dokończy swoich - jest tam 5 teamów, więc sobie trochę dłużej poczekamy.
    Mecz 22nd vs REF, rozkaz IvEgo:
    "Konnica schodzi z koni i atakuje Harlequina" (który siedzi w ruinach z łukiem). Po chwili cała konnica pada - runda przegrana

Offline Nikt_Ważny

• Użytkownik
    « Odpowiedź #160 dnia: Października 30, 2011, 08:17:07 »
    To nie moja wina, że Szymon zawsze łapał moje bełty na banie. Poza tym jak jesteś taki dobry Konrad to sam powinieneś wszystkich zabijać :D A nie zabijałeś.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    « Odpowiedź #161 dnia: Października 30, 2011, 11:11:56 »
    To nie moja wina, że Szymon zawsze łapał moje bełty na banie. Poza tym jak jesteś taki dobry Konrad to sam powinieneś wszystkich zabijać :D A nie zabijałeś.

Byłem zajęty wjeżdzaniem w ciebie nachyloną Miłosz. Trzeba było do mnie nie strzelać, zresztą Mateusz był nie lepszy. Też ciągle gdzieś znikał. Jak miałem z wami grać jak jedynym poważnie traktującym ten mecz był siedzący na channelu Xarxes i jego ciągłe wiadomości na steamie - "Wygrywacie? Przegrywacie? Jak wam idzie?"

Ogółem rzecz biorąc udało nam się awansować! Cyganie są Sprite a reszta grupy to pragnienie:O

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #162 dnia: Października 30, 2011, 11:22:06 »
    Dobra robota, Mistrzu :O

Offline Blast

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #163 dnia: Października 30, 2011, 12:01:05 »
    Gratulację wszystkim którzy przeszli do następnej rundy tego turnieju. Miłoszu moim zdaniem powinieneś zostać TOP 1 graczem całego turnieju twoje niesamowite akcje są powalające.
    VG nie zazdroszczę wam przeciwników ;/ Mam nadzieje ,że jakoś to wyjdzie i awansujecie.
    Powodzenia wszystkim w następnej rundzie.

Offline Wezyk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #164 dnia: Listopada 01, 2011, 19:58:18 »
    We cant contact with Polan XI.They havent answered our messages.

Turcy się skarżą , że nie odpowiadacie na wiadomości. Panowie z VG do roboty!
    Zero poczucie humoru... Zupełnie jak w IG...